Sainza potešilo zrušenie penalizácie, no naďalej trvá na reforme rozhodovania | Magazín F1 - F1online.sk

Williamsu sa síce podarilo zrušiť penalizáciu Carlosa Sainza z Veľkej ceny Holandska, no v Grove nezavládla absolútna spokojnosť. Španielsky pretekár naďalej trvá na “komisárskej reforme”, o ktorej hovoria piloti už niekoľko mesiacov: O incidentoch by podľa Sainza mali rozhodovať vždy tí istí komisári.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213831/sainza-potesilo-zrusenie-penalizacie-no-nadalej-trva-na-reforme-rozhodovania

Je těžko uvěřitelné, že v královně motorsportu pořád rozhodují neplacení amatéři. V tomhle se Sainzem naprostý souhlas, stálí profesionální rozhodčí (nějaká rotace a rezerva by asi taky musela být) a peníze se na tohle najít musí. Kde, to už není věc jezdců.

Tak já bych to klidně vzal, ještě bych tam dal @PUFF , @spineIesssheep a @Situs a ty rozhodnutí by konečně dávaly smysl a byly by podle pravidel

2 Likes

Já jsem s Situsem skoro rodina.
To by nešlo. A tebe bych…

Budeš poslouchat :slightly_smiling_face:

1 Like

Tys měl vzít toho ředitele závodu, jak jsi chtěl. Už jsme mohli být dál :smile: .

1 Like

Nepiš tady co bys mi zase dělal, to se tu nehodí, alespoň ne, před 22h

uplny suhlas so sainzom. plus ked sa komisari ustalia, tak cim skor prekopat pravidla aby boli spravodlivejsie a podpporovali suboje kolo na kolo a nie vytlacanie.

1 Like

No, je tu problém koho, že :smile: Kdyby tam měl být na stálo někdo tak nestranný jako Herbert, to raději ať se to míchá. Víte že od té doby co není komisařem Herbert, nedostal Alonso ani jeden trestný bod? :thinking: Samo teď jsem k němu zaujatý, ale jde o to vybrat skutečně nestranný profesionály, ne Warwicky a Herberty :man_shrugging: Třeba Pirro, Palmer, a tak. Někoho kdo prokázal že umí být věcný a ne tendenční či populista. Když budou stále ti samí, může to taky zavánět snadnější manipulací, ve FIA se toho trochu bojím. Je to o transparentnosti, ta mi schází.

1 Like

Tak Russell vynechá media den, protože má nějakej virus a je mu údajně hodně špatně. Několik lidí v paddocku (prý hlavně u Mercedesu) trpí tím stejným.

1 Like

No viděl jsem nějaké fotky tam, a opravdu nevypadal dobře, ale nejsem si jist zda to bylo aktuální foto.

A jako bonus letěl v letadle s Piastrim, Alonsem, Bortaletem a Bottasem😵‍💫

Aha, snad jim to propukne až po neděli :smile:

1 Like

Snad je všechny nakazí a nikdo z nich nepojede.

Jj, celej Mercedes by mohl být out tenhle víkend

1 Like

Už vím proč prasklo zavěšení. :slight_smile:

1 Like

Tak to jsi bystrej kluk, když to zjistíš dneska, ale důvod se potvrdil před 3 dny :smile:

1 Like
1 Like

No říkal jsem si, že někteří hráči Hradce nejsou úplně ve formě :smiley: