Sainz verí, že je lepší ako Hamilton, no Scuderii nič nevyčíta | Magazín F1 - F1online.sk

Po správach o prestupe Lewisa Hamiltona môžeme viesť nekonečné debaty o tom, či si sedemnásobný majster sveta vybral správne. To isté však platí aj pre Ferrari: Bude Hamilton lepšou voľbou ako Carlos Sainz? Španiel o sebe nepochybuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167139/sainz-veri-ze-je-lepsi-ako-hamilton-no-scuderii-nic-nevycita

To je v pohode Carlos. Tu sú ľudia, čo veria, že Alonso je lepší pilot ako Schumacher, Senna alebo Fangio. :clown_face:

Nečudoval by som sa, keby verili aj na Mikuláša a Ježiška na vianoce.

3 Likes

Menej rozprávaj a viac pracuj

1 Like

Súhlasím že tieto vyjadrenia sú úplne zbytočné…keďže Sainz nezaujal výberom tímu tak sa chce zviditeľniť aspoň takto

1 Like

Dostal otázku a odpověděl jedinou správnou odpověď, jinak by tam neměl co dělat.

3 Likes

Sranda by bola, ak by bol v 2026 ten Williams rychlejsi ako Ferrari.

Kto je lepsi sa dohadovat nejdem, na to je tu ina skupinka co tu potrebuje vyvolavat hadky, ale stale mi ten tah Ferrari nejde do hlavy. Na to, ze to tam stavali okolo Leclerca a Sainz tam prisiel len ako “druhy pilot”, tak si rozhodne neviedol zle. Hamiltona tam vobec nepotrebovali. Jeho vykony pomaly idu dolu, Ferrari ocividne potrebovalo len pos(t)er boya a dostalo ho.

5 Likes

To je v pohodě, tady datovej analytik nezná median ani %, tak je asi zbytečný mu věřit cokoliv co napíše

2 Likes

Inak, pan Kubala, mozete mi v texte zvyraznit, kde Sainz povedal vyrok z nadpisu clanku?

Velka moda toto, vkladat ludom slova do ust

3 Likes

nemyslim si, ze vsetci co su v f1 musia verit ze su najlepsi. mame tu 5 milionov ludi co si myslia ze su vo vsetkom najlepsi, ale je im to skor na skodu. skor ta viac posunie ak vies, kde mas nedostatky. taky lando napr priznal ze si nemysli, ze by bol najlepsi britsky jazdec, aj ked, ak by mal zavodit v sampionate 2 jazdcov ako prednedavnom ver a predtym ham, tak by mal tiez taky isty status legendy a nose titulov.

kazdopadne so sainzom sa az prilis casto nerata napriek tomu, ze podava fakt dobre vykony, najma teraz vo ferari

2 Likes

No a čo kliká sa? Kliká a o to ide. Čo tam potom že to tam nie je :thinking:

4 Likes

Magazín [GQ]však Carlosovi Sainzovi položil neľahkú otázku: Vo Ferrari ho nahradí práve Lewis Hamilton. Verí, že Hamilton je od neho lepším jazdcom? “Ak mám byť úprimný, nemyslím si to. Ak však túto istú otázku položíte ďalším 19 jazdcom, tak vám povedia to isté.”

1 Like

Som rád, že som ťa naučil nový pojem. Ešte by si mohol poznať jeho význam. :slight_smile:

Hogriku nejako ťa vyvára z mojich komentárov, že musíš takmer na každý reagovať aj napriek tomu, že som ťa mal celkom na háku. A to ma máš ešte v ignore liste. Chudák tvoj foter, to je nočná mora snáď každého chlapa vychovať takúto lúzu a hanbiť sa za to celý život pred všetkými známymi. :face_vomiting:

1 Like

To nevím, jak moc se za tebe stydí otec, ani vlastně nevím, proč to taháš na forum F1, asi mentální issues co? :smile:

3 Likes

Ja som ten, čo tu nonstop plakal o šikane?

Ja som ten, ktorý spravil teatrálny koniec na fóre s tým, že už nikdy neprídem a čakal, že všetci ho budú presviedčať, no všetci sa na neho vys.rali, s tak sa po 6 dňoch potichu vrátil?

Ja som ten, čo každému píše “a proč to nenapíšeš jemu?” a hrá sa na obeť?

Ty tie mentálne issues poznáš nejako veľmi dobre. :smiley:

Ale keby som si prešiel rovnakou šikanou v detstve ako ty a zároveň by som bol hanbou rodiny, možno by som aj ja mal také problémy ako ty. Vlastne mi ťa je ľúto. :frowning_face:

5 Likes

Jaj, kam se to zase snaží ubírat? Něco o tátovi?! :smile: To je velkej zoufalec. No jo, argumentační nemohoucnost.

1 Like

Tak to je jasný, že je to zoufalec. Vytahuje svoje problémy, který se snaží reflektovat na ostatní. A další z úderky psychoušů je tady taky :woozy_face:

3 Likes

Vyser nanho, na k0k0ta :smiley: uz mu chybas ocividne. Fnuka tu jak male decko ze mu tu nadavaju a chvilu dozadu tu Airbotovi nadaval do cur4kov.

Jeho drahy kamarat prdelowy, ktoremu to sypanie uz zacalo liezt na mozog mu uz nestaci, tak si potrolili s dalsim, ale zistil, ze ta harmonia mu nevyhovuje, proste sa s niekym potrebuje hadat. Uz to skusal aj na nordaka…

6 Likes

Podla mna odpoved na otazku, ci je niekto lepsi ako opytany vo forme “Nie, nemyslim si to.” automaticky neimplikuje, ze si mysli, ze je lepsi. Nic take nepovedal. Je to vyvodzovanie si zaverov

3 Likes

Čím viac som ho ignoroval, tým viac mal ten zubatý pes potrebu na mňa reagovať. Nevie bezomňa žiť, má ťažký komplex zo mňa bohužiaľ. Podobne to má ešte s @Hedgehog. :sweat_smile:

Jemu skôr lezie na mozog to, že je zbytočný 50nik a namiesto toho, aby si užíval život, deti, vnúčatá, tak vlastná rodina má o ňom svoju mienku, a preto má veľa voľného času a svoju frustráciu si musí kompenzovať online, kde je hrdina a kope ľudí do hlavy, no v realite sa konfrontácie bojí. Ani sa nečudujem, že s ním vlastné deti nechcú tráviť čas.

Neni sa co divit, ze sa ti dvaja nasli…

5 Likes