Sainz štvrtýkrát v rade porazil Hamiltona: Keby ste mi to povedali pred rokom… | Magazín F1 - F1online.sk

Z porovnania Carlosa Sainza a Lewisa Hamiltona sa nám stáva najzaujímavejšia a najprekvapivejšia zápletka novej sezóny. Ukazuje sa, že Williams je pre Ferrari vyrovnaným súperom a na facke, ktorú červený tím utrpel v sobotu na domácej pôde, sa podieľal aj jeho bývalý pilot Carlos Sainz.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199226/sainz-stvrtykrat-v-rade-porazil-hamiltona-keby-ste-mi-to-povedali-pred-rokom

Sainz zajazdil v Q2 este o 2 desatiny lepsi cas. To auto malo snad aj na top 3…

4 Likes

tak kvalifikacie by mal uz zvladnute este tak popracovat na pretekovom tempe a bude tam kde som ho ja ocakaval hned od zaciatku

no pockat, ale ved hamilton im vravel co maju zlepsit, tak nechapem preco to nejde :slight_smile:
sainzovi to doprajem za ten vystouch.

Cítim za Sainza poriadnu satisfakciu… :+1: :sunglasses:

5 Likes

Akože vyrovnaným súperom ? Veď Williams je ďaleko pred Ferrari

Sainz by teraz v tom Ferrari bol totálne zjazdený Hamom v merku. To by bolo ptm čo?

3 Likes

Tak jestli mu ke štěstí v F1 stačí jen tohle, tak ok. :grinning:

Nemyslim ze by byl letos Sainz ve Ferrari rychlej, to auto ma dost tvrdej limit a posunout se vpred bude kumst, holt Ital kdyz nemusi tak dela co, vegeti :face_with_thermometer:

Bodove to nesedi.

Prečo by mu ku šťastiu v F1 malo chýbať len tohle? Keby si sledoval F1, vedel by si, že to je realita, ktorej sa musí Sainz prispôsobiť…
Ale zjavne som tam použil cudzie slovo, ktorému nerozumieš…

Ničím nepodložená úvaha… To, že Russell z toho auta vymačká 105%, neznamená, že by to dokázal aj Hamilton. Nech sú nám posledné sezóny svedkom… :smile:

1 Like

Ale kde 105% veď Russell je podľa 3/4 fóra luzer čo sa len vozí

Bodovo to nesedí, pretože Sainz zatiaľ doručuje len v kvalifikácii

Bravo gratulujem síce na Syrečeka netreba veľa sily,ale aspoň to skalných fanúšikov umlčí,čo?? Kde si Eisele,kde teraz tvoj famózny hamík,priznaj to naživo v Eiskungu že syreček je slabý treťotriedny pilot