Sainz stále verí v titul, no uznáva, že Ferrari potrebuje vypadnutie Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Môže ešte Ferrari zachrániť aktuálnu sezónu? V kalendári nám zostáva deväť veľkých cien a jeden šprint, čo určite nie je málo. Carlos Sainz stále verí, že to jeho tímu môže vyjsť, no uznáva, že po letnej prestávke bude nutná aj spolupráca zo strany Red Bullu. Z pohľadu bodov by výrazne pomohlo napríklad vypadnutie oboch červených býkov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73496/sainz-stale-veri-v-titul-no-uznava-ze-ferrari-potrebuje-vypadnutie-red-bullu

Takže Sainz fičí na tom istom, čo Binotto. Jasné, lebo práve teraz budú RB vypadávať, keď už viac menej vyriešili spoľahlivosť. Jedine ak ich bude niekto kosiť :man_facepalming:

Ono celé vtipné na Ferrari je to, že najviac sa v boji o titul držali vtedy, keď na to vôbec nemali auto. Viď. rok 2012 a Alonsove heroické výkony.

2 Likes

Ono ide o to ze ani občasná pomoc kolegu mu už moc nepomôže, tak strašne to domrvili… Leclerc musí vyhrať všetky preteky a Verstappen musí skončiť vo väčšine až 3. … Navyše Sainz neplánuje prestať s Leclercom bojovať lebo veď vyše 100 bodov nie je až tak moc a kľudne môže byť majster sveta… A v momente keď Leclerca nechá tak už bude navždy dvojka…

Sainzova misia je porazit Leclerca, jemu je tuto sezonu titul ukradnuty.

Sorry Sainz ale RedBull nie sú takí mantáci ako Ferrari. Šance na vypadnutie sú preto veľmi nízke, naopak si dovolím povedať že to Ferrari zahodí ešte pár pretekov do konca sezóny. Kľudne si na to stavím peniaze.

Tak verstapen bez timoveho kolegu to celkom dava. Som zvadavy kde skonci perez. Jeho snaha sa dotiahnut kdesi zmizla. Russell bude mat asi viac bodov ako perez na konci sezony.