Sainz: Som napoly sklamaný | F1online.sk

„Keď som videl Pierra na čele, tak som sa v duchu pýtal, ako sa to mohlo stať. Mali sme trochu smolu pri výjazde safety caru. Odviedli sme však dobrú prácu a po červenej vlajke sme sa dokázali vrátiť späť na stratené pozície,“ hovoril španielsky pretekár, ktorého inžinier v závere trochu krotil, aby pri snahe o predbehnutie Gaslyho neurobil chybu a neprišiel o cenné body. „Tom, ja chcem vyhrať,“ odkázal Carlos svojmu inžinierovi Tomovi Stallardovi. V cieli pretekov si len povzdychol. „Jedno kolo, potreboval by som ešte jedno kolo, a mal by som ho…“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/10296/sainz-som-napoly-sklamany

Fantastické preteky. Som si istý, že Carlosa mrzí premárnená príležitosť, ale ako fanúšik nie som vôbec sklamaný. McLaren naberá skvelú trajektóriu a jeho čas ešte len príde, pre mňa je najcennejším poznatkom fakt, ako skvelo obaja držali druhé a tretie miesto a že vlastnými silami dokázali vybojovať a udržiavať vysoké pozície. Boj o tretie miesto v Pohári konštruktérov začína naberať reálne kontúry.

3 lajkov

V konečnom dôsledku som trochu sklamaný, Carlos mohol vyhrať a nebyť červených vlajok, Mclareny by pravdepodobne získali double. Kebyže mi ale niekto pred pretekmi povie, že Carlos skončí 2. a Lando 4., bral by som to všetkými desiatimi.

1 lajk

Tomu zklamání věřím. Osobně jsem fandil Gaslymu, ale Carlos Sainz si nemá co vyčítat, s šancí se popral dobře. Proti byly některé okolnosti + Gasly si vedl výborně. Oba piloti McLarenu předvedli dobrý výkon a tým si připsal sympaticky velkou a zaslouženou porci bodů. Věřím, že je to povzbudí k dalším dobrým výkonům.

1 lajk

McLaren je na výborné cestě dostat se na hlavního vyzyvatele Mercedesu. Příští rok možná bude běžné že všichni na podiu budou jezdit s motory Mercedes.

Takže “na sklade” nebolo nič iné ako po…ane hardy ?? Mohol to skúsiť aspoň na mediumkach…

Gratulácia Sainzovi a Norrisovi i celému tímu za viac než skvelé zvládnutie závodného víkendu. Nesmierne ma potešilo získanie 2. a 4. miesta nehovoriac o cenných bodoch ktoré pribudli na konte tímu v konštruktérskom šampionáte. Škoda toho prvého miesta, možno keby na to Sainz viacej zatlačil mohol byť víťazom, ale na keby sa nehrá. Taktiež gratulácia Pierrovi Gaslymu k jeho prvému víťazstvu. Len tak ďalej chlapci.