Sainz schladil Hülkenberga: Je čudné, že takú vec spraví pilot s toľkými skúsenosťami | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz sa v Monaku zaradil medzi jazdcov, ktorí nedorazili do cieľa, no ani on si za to nemohol sám. Z pretekov ho vyradili kontakty s Nicom Hülkenbergom a Francom Colapintom. Španiel ich optimistické manévre nechápe; vraj sa hnali dopredu, akoby bola v stávke celá ich pretekárska kariéra.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235437/sainz-schladil-hulkenberga-je-cudne-ze-taku-vec-spravi-pilot-s-tolkymi-skusenostami

Hulk sa sice vyparit nemohol, ale mohol trochu pribrzdit.. kazdopadne nech je Karol rad, ze nenabural tam ten SC, ked sa rozhodol ist do protismeru :slight_smile:

nuz za vsetko moze fia tym nezmyselnym prerusenim pretekov ked sa zlakli, ze za nehodu leclerca a predtym strolla moze ten asfalt. pricom ani v jednom pripade to tak nebolo

navyse aj tak s tym asfaltom nakoniec nic nevedeli spravit, takze ak sa zlakli, ze je asfalt problem tak mali preteky rovno zrusit. uplne zbytocne prerusenie

1 lajk

Ja sa vôbec nečudujem. Nico musel byť neskutočne frustrovaný, ako ho Sainz a potom Albon blokovali a zdržali o 40 sekúnd, keď bol celý čas rýchlejším jazdcom. Rovnako sa nečudujem Georgeovi, že si to minulý rok radšej skrátil cez šikanu. Škoda, že taký samovražedný manéver neskúsil Nico skôr, tých 10 sekúnd by ľahko dohnal a stratiť nemal čo. Williams mám rád, ale týmto ma neskutočne znechutil.

Tiež to tak vidím a ked sa môže trestať o 0,1 km/h prekročenie v boxoch tak by som trestal aj úmyselné nebezpečné spomaľovanie.

3 lajkov

Presne. Získanie výhody pár tisícin sekundy je trestané, získanie výhody 40 sekúnd je úplne v pohode. :smiley: Paródia celé toto Monako…

1 lajk