Sainz sa pustil do Verstappena, Holanďan zareagoval na jeho kritiku: Je to tu ako v džungli | Magazín F1 - F1online.sk

v klidu, já tu nepíšu, jak je někdo bůh ví co a pak na něj měl tisíc a víc reakcí, to je vaše devíza

Ty si vazne myslis ze Emiluv nedelni driver of the day je vysledkem hlasovani divaku?

A koho jineho? Ja myslel, ze hlasuji DOD divaci nebo kdo?

A vubec, znamena tato “ anketa” vubec neco, nemyslim si…. Musis ji brat s rezervou… neco jako cesky slavik​:grin:

1 lajk

Vsechno ma sve limity a tohle byla nejvice okata protekce, az bych rekl urazka vsech divaku, jen jsem se u toho pousmal.

Tak nekdo to hlasovani musel zpracovat, ze by AI, tu je ale potreba hlidat protoze dela chyby, to je oficialni instrukce.

Zařídil to Bůh, Bobíku, takže se přestaň vztekat a mazej do kostela, hezky se omluvit Stvořiteli. Zvláště když má blbou náladu, protože formule stojí za prd.

Rika mi sasek a nechava si skryty anonymni ucet na verejnem chatovacim foru… :see_no_evil_monkey:.

1 lajk

To aby nikdo neviděl jeho padesát milionů reakcí na @Bretnix.

A lajkuje ti to Blbentix co má uzamčený účet. Ale ano, jsi šašek, že si tu broukáš s multibanem a Blbentixem co se při první příležitosti střelí mezi oči jako teď

Nemyslim , za me to byl Rick / Lafiti / Doohan a jini u sveho posledniho zavodu atd. A nebo domaci jezdci tu a tam kdyz se jede u nich..

Je to anketa ktera ma pobavit, ale musi se brat s rezervou. Kazdy podcast ma svoji anketu. A je na tobe jestli to budes poslouchat nebo vypnes

1 lajk

No ale tohle byl ulet jak Brno, jako rekneme si narovinu, je tohle zabava, asi ne.

Tak multinick Jos tam šel hlasovat 3000x pro Verstappena

Tak Jos uz si myslim ze realitu hodil do kose a stal se nenavratne obeti prikazove radky, cervena je zelena konec co z toho ze ti blikaji vsechny senzory na palubovce val dopredu val…

Napísal Bretnix, ktorý má skrytý účet? Keby ho nemal, bolo by možné vidieť:

@Warakar @Bretnix fakt sa necítite trápne? :smiley: Tak ja už za vás pociťujem vicarious embarrassment :clown_face:

• a teda píšeš to aj tým z tej tvojej mentálnej skupiny, alebo to by si musel vystúpiť z tvojej úlohy pokrytca? Jáj, ty máš nižší štandard na sebareflexiu, tak ok, no…

Já ho mám odkrytý. Můžete se podívat kluci.

2 lajkov

A kolik jich mas celkem? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Jak uz jsem psal. Kazdy ma jiny nazor na to co je pro nej zabava a co ne .
Milion lidi, milion chuti….

1 lajk

No ale tohle, jako vazne?

Klidně pociťuj, já jsem podle jednoho Hogra dneska stihl uřezávat hlavy zajatcům a stavit se v Moskvě na večeři s Putinem, takže jistě pochopíš, že mě nějaký embarrassment na fóru F1 online.sk nechává chladným.

Profil mám samozřejmě tajný proto, aby mi Hogr nestrkal nos do plánů na celosvětovou revoluci, dost jsme se na tom se Si Tin-pinem nadřeli.

1 lajk

ty si toho dnes postíhal :smiley: Len mi prišlo vtipné to odôvodnenie - proste pokrytectvo - nič viac, nič menej :wink:

1 lajk

Profil má uzamknutý, aby mohl tvrdit, že na mě nereaguje a přitom statistika by ukazovala, že má na mě nejvíc reakcí, je to směšná existence :smiley: