Sainz sa obáva, že tímy zablokujú zmeny: Tieto pravidlá nie sú pre F1 dosť dobré | Magazín F1 - F1online.sk

Tady se nic nedozvím.
Na fóru je negativní nálada, protože 90% diskuterů spadlo do deprese společně s jejich piloty, tak jsem si je znovu předplatil.

2 lajkov

A co ses tam hezkýho dozvěděl teda?

2 lajkov

Něco ve smyslu nekecat a makat.

tym by sa mohol Eisele konecne riadit

1 lajk

to ses dozvěděl teda fakt převratnou věc

1 lajk

Krátké, výstižné, a vidí to všichni (krom fandů Mercedesu). “Tato pravidla nejsou pro F1 dost dobrá”

1 lajk

Pojedeme sice o 3 vteřiny pomaleji, ale budeme mít plyn na podlaze..
jupííííí

Klidně raději motokáry, než tohle co je teď.

1 lajk

Jo, to ti věřím.

1 lajk

Pojedeme o 3s pomaleji, ale vývojem se lehce dostaneme na lepší čísla, než byly 25, co tam máš dál?

2 lajkov

Když razantně omezíš a uzamkneš výkon, tak jak se vývojem dostaneš na lepší čísla?

To mě teda zajímá.

Tak omezíš nebo uzamkneš? Spoustu času se najde v aero stránce, pokud by F1 přešla na poměr 64/36 u ICE a baterii, tak je tam furt plno výkonu a stále velké množství vývoje a času k dobru.

1 lajk

Nebo to nechat otevřené a ať se snaží ne?

Kdo tu chce něco zavírat? kromě tebe za názory :stuck_out_tongue:

2 lajkov

Chceš omezovat výkon mguk na 200kw ne?
Nebo co tady celou dobu píšeš?

I to může být řešení, furt tam máš ale to ale a to, že ten vývoj probíhá na efektivitě min na mgu-k plus se vyvijí ICE, tam nikdo není na stropu, že by se nenašel výkon.

1 lajk

Každopádně omezit na 200kw je podvod na týmy, které dokázaly udělat lepší PU než konkurence. Samozřejmě, že by z toho nejvíce profitovala Honda, a také právě proto jsi toho největší fanoušek.

tady máš výpočty

a vysvětli mi, proč by ti vadila úprava pravidel, kde by nedocházelo k super clippingu a jezdci by nepodřazovali na rovinkách

1 lajk

Vadí mi to, že spousta týmů nedosahuje výkonnosti. Třeba Honda je o 150 koní mimo, takže omezení se jim hodí do karet.

Pokud by to bylo víceméně motorově vyrovnané, tak bych s tím byl v pohodě.

Ale jestli se to udělá, tak ne kvůli Hondě, ale kvůli tomu jak je to mizerný závodní produkt.

2 lajkov