Tady se nic nedozvím.
Na fóru je negativní nálada, protože 90% diskuterů spadlo do deprese společně s jejich piloty, tak jsem si je znovu předplatil.
A co ses tam hezkýho dozvěděl teda?
Něco ve smyslu nekecat a makat.
tym by sa mohol Eisele konecne riadit
Krátké, výstižné, a vidí to všichni (krom fandů Mercedesu). “Tato pravidla nejsou pro F1 dost dobrá”
Pojedeme sice o 3 vteřiny pomaleji, ale budeme mít plyn na podlaze..
jupííííí
Klidně raději motokáry, než tohle co je teď.
Jo, to ti věřím.
Pojedeme o 3s pomaleji, ale vývojem se lehce dostaneme na lepší čísla, než byly 25, co tam máš dál?
Když razantně omezíš a uzamkneš výkon, tak jak se vývojem dostaneš na lepší čísla?
To mě teda zajímá.
Tak omezíš nebo uzamkneš? Spoustu času se najde v aero stránce, pokud by F1 přešla na poměr 64/36 u ICE a baterii, tak je tam furt plno výkonu a stále velké množství vývoje a času k dobru.
Nebo to nechat otevřené a ať se snaží ne?
Kdo tu chce něco zavírat? kromě tebe za názory ![]()
Chceš omezovat výkon mguk na 200kw ne?
Nebo co tady celou dobu píšeš?
I to může být řešení, furt tam máš ale to ale a to, že ten vývoj probíhá na efektivitě min na mgu-k plus se vyvijí ICE, tam nikdo není na stropu, že by se nenašel výkon.
Každopádně omezit na 200kw je podvod na týmy, které dokázaly udělat lepší PU než konkurence. Samozřejmě, že by z toho nejvíce profitovala Honda, a také právě proto jsi toho největší fanoušek.
tady máš výpočty
a vysvětli mi, proč by ti vadila úprava pravidel, kde by nedocházelo k super clippingu a jezdci by nepodřazovali na rovinkách
Vadí mi to, že spousta týmů nedosahuje výkonnosti. Třeba Honda je o 150 koní mimo, takže omezení se jim hodí do karet.
Pokud by to bylo víceméně motorově vyrovnané, tak bych s tím byl v pohodě.
Ale jestli se to udělá, tak ne kvůli Hondě, ale kvůli tomu jak je to mizerný závodní produkt.