Charles Leclerc má za sebou ťažký týždeň. Monacký pretekár sa v tom najmenej vhodnom čase dopustil najväčšej chyby v sezóne. Okrem toho sa zbytočne zaplietol so svojím tímovým kolegom. Jeho kritici na seba nenechali dlho čakať a internet zaplavili komentáre s tvrdeniami, že Ferrari si malo nechať Carlosa Sainza. Sám španielsky pretekár si však nemyslí, že Monza zanechá na vzťahu Leclerca a Hamiltona trvalú jazvu.
Však podľa miestnych fanúšikov Leclerca je Sianz ideálny kolega s ktorým neboli problémy Sranda že už druhý krát tento týždeň im to vyvrátil sam jazdec
Boli lepsi kolegovia ako terajsia dvojica. Problemy na trati si vydiskutovali medzi sebou. Ani jeden z nich neziadal od timu nieco take, co tento rok pozaduje Sir a chce, aby tim zasiahol v jeho prospech. Ak si tu bol posledne tyzdne, tak v clankoch sa o tom dost pisalo.
To bude asi tím že nikto z nich nebojoval a ani nemal šancu na titul. A však za mňa v pohode kým nebude mať Ferrari rýchlosť na titul tak budem rád keď bude Hamilton porážať Leclerca a tituly zbierať Antoneli na Mercedese. Za 8 rokov sa Ferrari s Leclercom nikam neposunulo takže len tak ďalej
Sef timu sa k tomu vyjadril jasne, ale to neznamena,ze Sir to nemoze pozadovat aj v dalsom obdobi. V kontexte jeho posobenia v predoslom time to v nom je zakorenene.
Ani teraz nikto okrem pilotov Medveda nemal sancu na titul. Kto si myslel nieco ine, bol mimo reality.
Ja budem len rad, ze sa Sir vo Ferrari sam zhovadi a ukaze, co je v skutocnosti zac.
Ja fandím celý čas Hamiltonovi neboj sa.. Ale keď si mám vybrať kto tento rok získa titul z Mercedesu tak radšej Antoneli.. Plus keď podľa vás Hamilton žiada niečo na čo nemá nárok keď chce byť jednotka podľa fanúšikov Leclerca tak kľudne nech si titul vezme Antoneli
S tým sa ani nebav, veď to na prvý pohľad vidíš, že to má v hlavičke popletené. Fandí Hamiltonovi, ale titul dopraje aj Kimimu, ten nevie čo chce, takých je tu plno, tzv. otravovači vzduchu…