Sainz: Red Bull mal šesť mesiacov a nevybral si ma | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz sa stal najdôležitejším jazýčkom na váhach tohtoročného prestupového trhu. Keď ho zo sedačky vo Ferrari vytlačil Lewis Hamilton, mnohí očakávali, že príde ponuka z Mercedesu, ale tá neprišla; potom zas mala prísť ponuka z Red Bullu, ale ani tá neprišla. Carlos si doprial čas a vyčkával, ale nenašiel si miesto v žiadnom špičkovom tíme a napokon sa upísal Williamsu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182410/sainz-red-bull-mal-sest-mesiacov-a-nevybral-si-ma

Sainz je jednoducho príliš ambiciózny. Také v redbulle nepotrebujú.

3 Likes

„Jednoduše nejsem typ jezdce, jakého teď Red Bull potřebuje. Nemyslím si, že bych zapadl do aktuální situace v tom týmu. Byl jsem k dispozici šest měsíců a nevybrali si mě,“ konstatoval Sainz

… jakej typ jezdce? No onuce, pro ty kterým to není dostatečně jasný :smile:

1 Like

Cakal som ze RB hlada niekoho ako je Bottas ale tak nakoniec ani toho nechcu. Cize by som rad vedel koho hladaju lebo Perez urcite neni cesta hlavne ked ich pripravil o pohar konstrukterov.

RB nehledá dobrého jezdce, ale jezdce s přívlastkem.

1 Like

Po bitvě je každý generál, ale stejně si myslím, že měl raději podepsat s Renaultem, než s Williamsem. Ale je pravda, že do poloviny roku vypadalo Alpine hodně děsivě.

Nevybral si ta ani Mercedes a to tvoj tata napráskal Lewisa.

Problém bude asi inde :smiley:

6 Likes

Carlos vyzeral slubne v McLarene aj prvy rok vo Ferrari ale je z neho taky jazdec, ktory vie zajazdit zavod ale nie sezonu - myslim tym ist na titul. Samozrejme pre RB bol asi najlepsia moznost ale cez Maxika resp Josa to zrejme nepreslo :smiley:

Tož uvidíme, jak to půjde Ferrari s Lewisem a Mercedesu s Kimim. A RedBullu s… no to těžko říct.

Osobně jsem toho názoru, že on sám by i Redbullu celkem vyhovoval,ale tady doplatil na nechvalnou pověst Sainze seniora, který se do všeho plete víc než je zdrávo a představa, že by se v jednom týmu zase sešli jak Max, tak Carlos, tak i jejich tatínkové asi moc lákavé nebyla pro Hornera ani pro Marka. Z tohto důvodu možná po něm netoužili ani další přední týmy.Nepotřebují zbytečné intrikaření. Sainz totiž není takový jezdecký diamant, jako Max. Max má dneska dveře otevřené všude i s Josem jako nutným přívěškem, Pro Sainze tohle ovšem neplatí-je považován za dobrého, ostudu neudělá, ale není to rozdílový jezdec typu Maxe na kterém by mohl přední tým stavět svojí budoucnost a bral ho za každou cenu-toť vše. :slightly_smiling_face:

4 Likes

obrázok

:slight_smile:

1 Like

Sainzovi prajem vsetko dobre, dufam ze sa mu podari udrzat vysoky level.
A na rok 2027 sa vrati do Ferrari.
Ako Kimi.

To je dobrý point. Bol vo vsetkych TOP tímoch.

Ferrari :+1:
RedBull :+1:
McLaren :+1:

Mercedes mal byt logicky ďalší.
Nič lepšie tam už nebolo. Je mi ho ľúto.

V Mercedese ho chceli ale len na rok. V RB ho nechceli lebo by nalozil Maxovi a ten by bol nervozny a robil chyby. :smile:

1 Like

Pozri, Colapinto prišiel na chvíľu a už sa o neho začali byť ostatní. Sainz mal ísť do Mercedesu, byť na očiach, v predu, ukázať masterclass a Toto by si ho nechal. Alebo by šiel potom long tailu. Teraz proste len šiel dozadu na koniec poľa.

Moment, to ze ho Mercedes chcel som nejako nevsimol.
Tak to bolo ?

Nie nechcel.

Mercedes a Red Bull mi dali rýchlo najavo, že o mňa nemajú záujem, povedal Sainz

5 Likes

…nalozil by mu ako v 2015tom vsak?:grin::grin:

1 Like

Tak beriem späť. Netuším odkiaľ je to “na jeden rok”, ale u mňa sa to úspešne ujalo :slight_smile:

Byt nim tak to skusim aj ked len na rok ale ako tak konkurencieschopnom aute. Colapintova hviezda uz pohasina. Bol to len osial ako aj cela F1. Jedneho krasneho dna zacne vyhasinat.