Sainz priznal chybu a ospravedlnil sa: Precenil som úroveň priľnavosti | Magazín F1 - F1online.sk

Katastrofa pre Ferrari v Singapure. Aj keď to na prvý pohľad nevyzeralo lichotivo, podľa Charlesa Leclerca mal tím aj v kvalifikácii dobrú formu. Keď však prišla Q3, všetko sa pokazilo. Problém so zahrievacími dečkami v garáži Leclerca a nehoda Carlosa Sainza posadili Ferrari do piateho radu. Tento tím si mal v Singapure počínať oveľa lepšie, ale jeho vyhliadky pred nedeľnými pretekmi nie sú po kvalifikácii vôbec ružové.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172614/sainz-priznal-chybu-a-ospravedlnil-sa-precenil-som-uroven-prilnavosti

Šanca je jedine cez Safety car a to by v tom bol čert, aby v Singapure nebol SC. Vo Ferrari to musia risknúť a celú stratégiu prispôsobiť na to, že bude SC…

Leclerc na otázku čo zajtra vymyslia odpoved, tka jednoducho: mohli by sme zapnúť dečky na vyhrievanie pneu

Charles je odovzdaný, ako bez duše, podobne ako Max :frowning: A pritom mal tak dobre nabité, byť tam s Landom a bojovať o WDC.

Kde je odovzdaný. Tak na túto situáciu moc nepovieš. Doslova posledný GP bol na koni, nebyť tej dečky aj teraz by bol max P2-P3

Jeho kvality sú jasné, to nespochybňujem :slight_smile: Mám skôr na mysli jeho vzťah k Ferrari. Btw si viac jeho fanúšik alebo Ferrari?

Aj aj. Ale viac Ferrari. Lenže on a teraz Ollie sú pre mňa niečo viac lebo ich sledujem celú juniorskú kariéru. To isté ako teraz v F3 Taponnena. Jeho vzťah Ferrari je vpohode. 2 GP dozadu vyhrali Monzu a prvé čo urobil, tak na pódiu ukázal na znak Ferrari. Tam je problém inde. Prečo sa tieto veci dejú iba na jeho strane garáže? Všetky zlyhania. Od 2025 by to chcelo s príchodom Lewisa aj premiešať garáže.

1 Like

Lewis bude veľká skúška ohňom pre ich vzťah. A s tými garážami by to mohli spraviť, ale nie že by som chcela Lewisovi zle :smiley: ale niekedy je dobre s vecami trošku zatriasť, ak nefungujú optimálne :slight_smile: Fred by na to mal viac zatlačiť.

Bude asi, len nechceli, že zatrasú teraz s garážami a Sainz bude tvrdiť že kvôli tomu ptehrava atd. Leclerc zdedil Kimiho garáž a vieme aké mal Kimi tiež záhadné nešťastia. Mne príde že tá strana je totálne neschopná niekedy.

Práve teraz by to mali urobiť, lebo Carlos už prehráva (na trati, aj sedačku) a vyvrátiť tak tieto pochybnosti. Nemajú čo stratiť, vlastne iba získať. Charles je stále v boji o titul, tak nech mu ukážu viac lásky.

Mohli, no neviem ako je to moc možné počas sezóny. Snáď čo si pamätám to bolo v Merku 2016 naposledy.

1 Like