Sainz podľa Čandhoka nepôjde strácať čas do Audi: Ja by som volal Totovi Wolffovi každý deň | Magazín F1 - F1online.sk

Prestupové domino nám v tomto roku začalo padať akosi skoro. Teraz čakáme, ktorá kocka spadne ako ďalšia. Je možné, že situácia sa v nasledujúcich mesiacoch trochu upokojí a celé sa to opäť rozkrúti v lete, ktoré je charakteristické prestupmi jazdcov. Na trhu si bude hľadať nového zamestnávateľa aj Carlos Sainz, ktorý je médiami spájaný s Audi, ale tam podľa názoru Karuna Čandhoka nezamieri.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144263/sainz-podla-candhoka-nepojde-stracat-cas-do-audi-ja-by-som-volal-totovi-wolffovi-kazdy-den

Automobilkám se kvůli inflaci, ztrátě ruského, rozkvětu asijského trhu a kyselinám moc nedaří, tak není jisté zda se Audi do F1 skutečně pustí.
Řekněme si na rovinu, že je lepší mít Mercedes v hrsti, než vrabce na střeše.
No uvidíme jestli nakonec nedá Mercedes přednost Kimimu.

chele prachy su dobra motivacia to jednak a kde asi tak može isť jedina možnosť je isť do Mercedesu ale jednak Mercedes ma pomerne slušne taletovaneho mladika ktoreho by chely určite čoskoro vydieť v F1 čiže miesto v Mercedese je tak na 1-2 sezony a pak čo ? zatial čo audi patri pod Volkswagen Group navyši v audi by mohol biť lider dostať dlhu zmluvu za velmy dobre peniaze naviše kto ted môže povedať ako na tom bude audi stači ked tam k kormidlu daju niečo podobne ako Wolf a audi najme v roku 2026 kedy je vlasne zase sa ide od začiatku tak može byť silne audi nie je novy tim je to sauber ktory už ted sa pomaly pripravuje na rok 2026 nez si zoberme aston ten ukazal že je to môžne

Na Skylinku pribudla nova sport5 :eyes: potesilo bez zmeny programoveho balicku alebo cohokolvek… Lets go :tv:

1 Like

Na druhej strane DIGI zvýšilo od apríla ceny balíkov…síce o smiešnych 30 centov, ale kiežby to znamenalo, že zberajú peniaze na Nova sport 5 a 6. Sám som zvedavý ako to Nova vyrieši, pretože očividne jej nebude stačiť to predať iba skylinku…

Akurát včera som čítal článok, že na Skylinku pridávajú Nova Sport 5. Ja čakám na Telekom. :slightly_smiling_face:

Leader v Audi ? Sainz ? Ak bude audi v strede pola, pre neho by bol určite výhodnejší mercedes. Že za 1-2 roky príde mladík do mercedesu ? A to je problém ? Stačí ak porazí 2x Russella a už bude jednotka v tíme a baliť kufre bude Russell. George ani popri Hamiltonovi nepôsobí nijak výnimočne.
Ak by sa audi dostalo na popredné priečky, určite by si Sainza nenechali ako leadera tímu, ale zobrali by k nemu nejakú jednotku od konkurencie.
Takže audi môže by iba pre nejakého priemerného jazdca.
Najžhavejšia sedačka je momentálne po Hamiltonovi a tá Perézova.

Na Nova Sport 6 by mali byť aj priame prenosy z UFC, čo je za mňa fajn.

Sainz by sa mal usilovat o vstup do Red Bullu,tam ma sancu na najlepsie vysledky…Otazka je,co na to Max,ten potrebuje k sebe slabych pretekarov,nikdy nesutazil v jednom time s pretekarom kvalitou Sainza.

Ved Max v prvej sezone bol v jednom time so Sainzom a na body ho znicil. :smiley:

2 Likes

vsak rovno so Sainzom pretekal v Torro Rosso

problem je že na miesto prereza asi velmy nie už v toro roso boli kolegovia a jak to dopadlo zle a sedačka u mercedesu tam je vela zaujemco čo znamena že cena nebude vysoka naviše ted F1 je tendecia uzatvarať dlhe kotrakti dostane tam dlhu zmluvu ? je otazne čo vlasne Sainz sam che lebo ak che klud a stabilne miesto je audi lepšia volba ak si veri že na to ma biť najlepši tak je Mercedes lepšia volba čiže vzber timu je najme otom čo vlasne che Sainz a od toho jak velka konkurencia je v Mercedese o to mieste lebo je tam alonso a gasly ocon bottas plus tu su preferencie Mercedesu koho by chelo mať v time

ono na sedačku v Mercedese je vela zaujemcou alonso gasly Sainz ocon bottas a mnoha dalši plus musime si položiť otayku čo vlasne che Mercedes ak hlada spolahlivu 2 tak bottas je spravla vola ak chz vzrovnanu dvojicu tak Sainz je dobra volaba ovšem ked to chu len dočasne 1-2 sezony tak je alonso takz môžnosť skratka Mercedes ma hromadu yaujemcou tak si možu vyberať