Sainz odvolal svoju žiadosť o trest pre Cunodu: Bol to pretekový incident | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz mal v Bahrajne našliapnuté k svojmu najlepšiemu výsledku vo farbách tímu Williams. Španielsky pretekár robí viditeľné pokroky a bolo cítiť, že na tomto okruhu absolvoval predsezónne testy. V samotných pretekoch to však trochu prehnal so svojou snahou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195471/sainz-odvolal-svoju-ziadost-o-trest-pre-cunodu-bol-to-pretekovy-incident

Niekto nám tu zrejme počas pretekov zabudol, že už nejazdí vo Ferrari.

Carlos mám rád a aj mu držím palce, ale nech sa na mňa nehnevá, to čo stváral tentoraz na trati, tak za to by sa nemuseli hanbiť ani v pretekoch destruction derby :frowning:

1 Like

sainz je zatial dost velke sklamanie
som bol v tom, ze albona zajazdi a to jednoznacne a zatial je to uplne opacne

ved do prveho stintu bol albon ktory startoval o 7 miest nizsie len o 1,5 za sainzom

sainz sa musi co najskor pozbierat, lebo s tym autom mal pravidelne brat body

Možno si zase podcenil Alexa

mozno, ale ta strata je tak velka, ze ak by to mal byt realny rozdiel medzi sainzom a albonom tak to znamena, ze albon je este lepsi ako leclerc :slight_smile:

sainz bol sice ked sa to zoberie celkovo pomalsi ako leclerc ale rozdiel medzi nimi nebol nijak velky a vedel ho aj porazat, ale teraz sainz na albona absolutne nestaci nikdy, nikde a v nicom
toto by aj na novacika bolo nie velmi dobre vysvedcenie

V stajni zo stredu pola to nie je med lizat. Specialne ak to druhemu pilotovi celkom jazdi. Carlos je pracant, on sa z toho dotane.

2 Likes

Tenhle víkend měl velmi dobrý.
Akorát dostal během závodu pár blikanců.