Sainz nie je budúci majster sveta, myslí si Rosberg | Magazín F1 - F1online.sk

Podľa bývalého pretekára Nica Rosberga nemá Carlos Sainz v súčasnosti na to, aby získal titul majstra sveta. Jazdec Ferrari ešte stále len čaká na svoje prvé víťazstvo v rámci Formuly 1. Pomerne blízko bol k nemu práve na posledných pretekoch v Kanade, pričom sám hovorí, že sa v aute cíti čoraz lepšie a lepšie.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/68718/sainz-nie-je-buduci-majster-sveta-mysli-si-rosberg

Tak to vsetci hovorili aj o Rosbergovi. Cas ukaze , co Sainz dokaze. a ako sa hovori , nikdy nehovor nikdy .

1 Like

Dalsia z Rosbergovych hodnotnych analyz na urovni nebo je modre a more slane.

3 Likes

O Sainzovi sme to aj vždy vedeli že to nie je najvačší talent svojej generácie. Je to dobrí pilot ale nemá kvality Leclerca či Maxa. Ale videli sme aj také lastovičky ako Jenson Button, Jacques Villeneuve … a im podobný. Ale šancu rozhodne má, na rozdiel od niektorích ktorí šancu ani nikdy nedostali. Ale pre fanúšikov vždy bolo podľa mna zrejmé prečo si Ferrari vybralo Sainza.

4 Likes

Keď dostane auto, aké si dostal ty, tak je tam šanca 50:50… možno raz motyka vystrelí, ako aj v 2016 :smiley:

Ono to nie je celkom rovnaké. Ono ak by nexistoval Hamilton v 2014-2016, Rosberg by bol neohrozeným majstrom sveta. Ak by neexistoval Hamilton 2017-2020, bol by majstrom sveta Bottas (tam je to s otáznikom, možno by Seb premenil jeden z ročníkov 17-18). U Sainza toto povedať nemôžeš, že ak by nebol jeho kolega LeClerc tak je skoro istým majstrom. On nemá ani isté to, že bude štvrtý, teoretizoval by som dokonca o šiestom mieste, čo je ale najhorší možný scenár.

no podla toho ako sa to vyvija sa rovnake da povedat aj o Leclercovi. Aj ked mozno z uplne ineho dovodu.