Sainz nechcel spôsobiť VSC: Zastavil som bezpečne, aby som zabránil žltým vlajkám | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz sa po úspešnom období vrátil do čias zo začiatku sezóny, keď sa zdalo, že má všetku smolu na svete. Španielsky pretekár si z Austinu preniesol penalizáciu a namiesto siedmej priečky štartoval až dvanásty. Tým to však len začalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218067/sainz-nechcel-sposobit-vsc-zastavil-som-bezpecne-aby-som-zabranil-zltym-vlajkam

Co je to za soutez kdyz nefunguje zakladni vec, pravidla. Jsou gumova, jednou tak podruhe tak…

maršali na trati … čo sa dalej rieši jasný VSC… v prvych kolach maršali na trati bez VSC a skoro to dopadlo velmi zle

1 Like

Sainzi, jdi do pi.i. Mohl jsi to dostat o 3 metry dál aby bylo CELÉ auto za svodidly.

1 Like

Posledni dobou Sai nerozumim … Prijde mi, ze na to tlaci nekdy az za carou. Paklize je na trati nejaky incident vetsinou je tam Sai. Stejne tak paklize vedel, ze s autem stejne nedojede, proc to neodstavil v garazi a “bojoval” o 14 misto ? Na jednu stranu kritizuje mladsi jezdce za jejich nezkusenost a "zbytecnou " agresivitu, na druhou stranu mi prijde, ze on sam jede vabank … bud to dovezu na bodech a nebo po me potopa … vzdyt jedu jen za Williams …

1 Like

Sainz udelal vsechno dobre, byl tam ten dym, ten zpustil preruseni.

No jak to odstavil si může udělat obrázek každý sám. Z tratě je vidět prakticky celé auto.

2 Likes

Presne tak a nechapem ako moze niekto povedat ze to nemal byt VSC?! Veeeeed akoze nie? Ved ako inac odpraces auto?