No Carlos bude musieť byť tímový. Nikdy nechce sebeckého jazdca. A nikto nieje väčší ako Ferrari, keby robil také hlúposti aby dojazdil vôbec sezónu.
Presne tak.
Ak bude jazdit v prvom rade teamovo, to mu zvysi sance a hodnotu na podpis inde.
Max je sebecký. Carlos to nebude mať ľahké, ale tu je kontext dôležitý. Každý vie, že v poslednej sezóne v teame, ktorý mu dal kopačky a celkovo sa k nemu nesprával stále férovo sa na neho bude svet pozerať s veľkou dávkou empatie.
Len aby ho uprostred sezóny nevymenili za rezervného jazdca, keď to prepískne.
Ako myslis celkovo nespraval ferovo?
takychto jazdcov nieje jednoduche v polke sezony vyhodit. pochybujem, ze ma taku zmluvu ako mladasi v redbulle, ze si ich marko mohol pohadzovat z timu do timu a aj mimo tim podla toho ako sa v noci vyspal
sainz sezonu dokonci vo ferrari. to by musel spravit velku hlupost aby ho vyhodili v polke sezony a to ani on nechce zachadzat do extremov lebo jedna vec je, ze sa potrebuje teraz ukazat aby sa vedel predat, ale tiez to nemoze prehnat, lebo si tym sam uskodi
musi jazdit sam na seba a nikto od neho nemoze chciet, ze bude pomahat leclercovi na ukor sameho seba, ale zaroven musi ukazat, ze vie byt aj timovy hrac
Myslim si, ze nejaku klauzulu o tom, ze musi respektovat pokyny timu a tim je na prvom mieste, tam urcite bude mat. A ked ju porusi asi nebude tazke pre tim ho vyhodit (stalo sa to uz parkrat v minulosti).
Nepredpokladam, ze by k tomu doslo, ale tak Sainz nikdy nebol timovy hrac, takze mozne je vsetko.
Tieto sezony su najhorsie, tiez budu chciet aby vedel co najmenej a a co najmenej si odviezol do noveho timu. Bude to zla sezona. Mohli sa vymenit uz teraz.
Podľa teba mal Carlos stále rovnaké šance ako Charles?
no pochybujem, ze tam ma klauzulu, ze musi pustat leclerca aj ked to jemu znici preteky a ze za neposluchnutie ho mozu vyhodit
toto si mohlo dovolit ferrari pri rubensovi, dnes pochybujem, ze by na to sainz pristupil, to by musel byt leclerc trochu ina hviezda
Netvrdim, ze ma v zmluve podmienky dvojky. Len si myslim, ze obaja piloti (tak ako aj v inych timoch) tam maju, ze musia respektovat timove pokyny a tim je na prvom mieste. A ked tim usudi, ze Charles je rychlejsi a da Sainzovi instrukcie, aby mu prepustil poziciu a on to odmietne, tak je to porusenie pokynov.
“Guyyyyyys !! Stop inventing, stop inventing”
Hah, to bola topka.
Nečekám že by se toho nějak moc změnilo, měl by jet na sebe a Ferrari nějaké žádosti ať uhne by si mělo spíše rozmyslet. No když neuposlechne nebude první ani poslední, věda se z toho dělat nebude. Když bude jezdit dobře jako doposud, místo si najde.
Neodpovedal si mi,ani ja ti neodpoviem, ale ti dam otazku.
Podla teba mal horsie sance ako Russel u Medveda, Perez u malinovkarov, alebo Piastri u Mekaca?
Podľa mňa Sainz zadupe tímového kolegu. Uvidíme terminátora Carlosa.
Terminátora Karlosa Vémolu?
Jestli bude týmový hráč nebo nebude to uvidíme, ale hlavně, aby měli natolik slušné auto, aby byl na nějaké týmové hry vůbec prostor. Jestli se budou jako vloni motat pokaždé jinak tak se to ani nepozná.
Ten už je pekne na odpis.
To jo, ostal iba pri veľkých gestách a nakoniec sa levík nažerie posledný.