Sainz: Nebolo to nastavením, ale inými vecami, ktoré nemôžem komentovať | Magazín F1 - F1online.sk

Nasadzovanie vylepšení sprevádza vo Formule 1 vždy veľká pozornosť – nielenže môžu zmeniť rozloženie síl na štartovom rošte, ale taktiež rovnováhu vnútri tímu. Domáca veľká cena Ferrari bola svedkom jasnej prevahy Charlesa Leclerca, ktorý si bez väčších problémov poradil s Carlosom Sainzom. Mali vylepšenia vplyv na formu španielskeho pretekára tento víkend?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/154548/sainz-nebolo-to-nastavenim-ale-inymi-vecami-ktore-nemozem-komentovat

Carlos Carlos, mal si zobrat Audi, lepsie by sa ti dychalo

1 Like

image

Nevím, na co lepšího čeká. Mercedes se bůhvíjak neukazuje a RB má pro něj cenu (a on pro ně) jenom kdyby Max odešel, jinak těžko. Ale asi to má spočítané líp.

1 Like

aj Mercedes ci RB je lepsie ako Audi-Sauber

Ale ani v jednom nebude jednička. Mercedes chce Maxe nebo Kimiho, takže možná záplata na rok. U RB dvojka za Maxem, pokud neprodlouží Péreze. Jasně, pokud by odcházel Max, je to něco jiného, ale to by obrátilo vzhůru nohama kde co. V Audi/Sauber by mohl být jednička, na které tým bude stavět. Jasně, budou začínat odzadu, ale měli by mít peníze, což není zase tak úplná samozřejmost, a Audi by měla být určitá garance.

1 Like

Pre nieco sa to ale deje takto kolo Sainza…musis brat do uvahy celu jeho karietu nielen posledny rok ci dva…on proste nema taku hodnotu pre top timy aku si mysli ze ma…nikdy nebol povazovany za jazdca na urovni Ver, Lec, Ham atd

2 Likes

radsej byt “dvojka” tam ako jazdit v druhej polovici pola.

No právě, mám pocit, že ten hype byl kolem něj začátkem sezóny, kdy jezdil opravdu dobře, a teď už zase opadl na původní místo. Uvidíme, jaká možnost mu nakonec zbyde.
@prancinghorse To je taky možnost, nakonec ještě je relativně dost času. Problém pro něho podle mě je, že oba relevantní týmy, Mercedes i RB, mohou dát přednost mladému jezdci. Nemají moc důvod ho brát.

Ale preco to tu na fóre chcete riesit. Ved je to jeho vec ako sa rozhodne. On ma urcite viac informacii a skusenosti ako my,co len mudrujeme na fóre… Ja si naopak myslim,ze rozmysla dobre. Skusa na rok-dva nahradit Pereza. Ked nic,zarobi si a pojde do audi,ktore dovtedy prekona detske choroby…

No právě, že mudrujeme na fóru, tak to řešíme :smile: . Určitě na přemýšlení taky není sám. Jsme zvědaví, nic víc.

prespekuluje to jak alonso

a ja osobne to riesim z dlhej chvile :smiley:

1 Like

No už to muselo niekedy prísť. Dopriali mu poslednú výhru vo Ferrari a pomaly ho odstrihujú.