Sainz má pódium skôr ako Hamilton vo Ferrari: Na nové auto som sa adaptoval ako prvý | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz musí po Veľkej cene Azerbajdžanu cítiť isté zadosťučinenie. Vo svojom novom pôsobisku dokázal vybojovať pódium skôr ako Lewis Hamilton, ktorý ho pripravil o jeho sedačku vo Ferrari. Španielsky pretekár bol v nedeľu radosťou celý bez seba. Teší ho, že konečne mohol ukázať svoju rýchlosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214464/sainz-ma-podium-skor-ako-hamilton-vo-ferrari-na-nove-auto-som-sa-adaptoval-ako-prvy

Hulk, Hadjar, teď Sainz mají letos podium jen “nejlepší z nejlepších” v továrním autě ne :rofl: :rofl:

Lui je tragéd to už vidia aj jeho skalni

1 Like

no konecne to sainz poskladal na dobry vysledok, ale z pohladu celej sezony je to proste z jeho strany celkom bieda. snad sa to po tomto podiu zlomi a zacne jazdit to na co to auto ma a nie daleko pod limitom auta

skoda len, ze williams nezvolil strategiu hard-medium vtedy by podla mna bral druhe miesto
a nakoniec je mozno aj dobre, ze russellovi vysiel overcut lebo kombinacia sainz-russell by asi so slusnou pravdepodobnostou skoncila koliziou :slight_smile:

1 Like

Po jednom trochu náhodném výsledku tady vykřikuje o adoptování. Zatím ho Albon celkem zajíždí. Uvidíme co další závody.

2 Likes

Teraz, keď Hamilton tvrdí, že konečne na to prišiel? Vlastne to aj môže byť pravda, lebo kvaldu mu posral tím a v pretekoch nebol horší od Charlesa. Však uvidíme či je to pravda alebo mu sadla len trať, podobne ako Imola či Silverstone.

Sainz me prekvapil s P3, ted by mel potvrdit a dat 2-3 podobne vysledky, nejlepe v rade a nabrat sebeduveru, bez ni to nejde.

Tak Sainz a Leclerc kvôli búrke museli pristáť kdesi náhodne v strede Talianska, požičali si náhodnú dodávku a idú do Nice. Sainz že idú LeMans a dajú to z 2h za 1,5h.

A samozrejme pre Ferrari jazdcov v ITA plné čiary neplatia

7 Likes

Cara neni zed pane kolego!

4 Likes

V Taliansku majú čiary iba informatívny charakter, nepredvídateľnejší sú ako nafajčení Holanďania.
Fajn vidieť že v pretekoch si nič nedarujú ale v živote sú kamaráti. :+1:

4 Likes

Normálne dávam tu verejnú omluvu, po Las Vegas 2024 (Maybe try Spanish) a Monza 2023 to vypadalo, že sa chcú zabiť, ale asi to tak není a vlastne mi Sainz vo Ferrari chýba. Odstupom času ho začínam mať rád.

4 Likes

Klasicky gay pár

1 Like

Třeba to jsou gayové. Ty fake modelky mají spíš jen na ozdobu, aby se neřeklo. Pořád to je takové tabu.

1 Like

…Carlos,super,:racing_car: