Sainz ľutuje stratu víťazstva, ale teší ho forma Ferrari: Boli sme najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari bolo na všestrannej trati ako Austin o devätnásť sekúnd rýchlejšie ako všetci ostatní. Áno, Lando Norris a Max Verstappen zo seba navzájom vytĺkali dušu vyše desať kôl a stratili pri tom hromadu času, ale nikto nečakal, že Ferrari predvedie na tejto trati, ktorá mala sedieť iným, také dominantné predstavenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175576/sainz-lutuje-stratu-vitazstva-ale-tesi-ho-forma-ferrari-boli-sme-najrychlejsi

Jo jo, jelo mu to pekne na bilych. Nebyt te nestastne pozice po startu, tak asi vyhral. Ale Charles mel kliku a pak jel v prvnim stintu perfektne.

Ferrari pomerne nenapadne. Zadna silna prohlaseni, ale vysledky maji. Vasseur se nezda. To asi vybrali dobre.

No myslel jsem, ze se Hamilton poprve ve svem zivote a vyberem seknul a hele, vypada to ze ne.

1 Like

To sa mi teraz na Ferrari páči… Fred sa stará hlavne o svoj tím, žiadne veľkohubé vyhlásenia ani žiadne intrigy. V tomto Zak zbytočne klesol na úroveň Wolfa a Hornera… Za mňa veľká škoda, že Sainz odchádza… Ukazuje, že je to výborný pretekár. A najmä s Charlesom vychádzajú veľmi dobre a aj na trati sa vedia medzi sebou pobiť ale nechať si aj dostatok rešpektu. Za mňa veľká chyba, že berú Lewisa…

5 Likes

Lepšie by som to nenapísal.

Fred je v tomto dokonalý ako si sám poznamenal. Ferrari je po včerajšom závode taký… tichý zabiják, odjazdili to dokonale, proste niet čo vytknúť a totálny paradox je, že absolútne niesú v spotlighte.

Dúfam, že budú pokračovať vo včerajších výkonnoch, mal som trošku obavu posledných pár závodov, že tak nejak tápali.

3 Likes

Najlepsie je, ze 1-2 trhli aj bez upgradov

2 Likes

Problém Ferrari je, že klidně dokáži udělat double a dalším závodě nejsou ani v top 5. :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Až budou mít ostatní týmy právo Veta jako má Ferrari, tak taky nebudou muset hrát hry, a dělat šaškárny. Každý by byl v klidu, kdyby měl v zákulisí dirigentskou hůlku.

Stačí třeba jen prizemoney. Ferrari dostane nejvíc i kdyby byli na posledním místě.

Karty jsou rozdané, ostatní se musí prostě více snažit, a více si vytyčovat prostor, kdežto Ferrari má esa v rukávu.

Áno, tak ako som spomínal v Live. Proste skvelé.

Ale tak už zase je tu QQ, jak Ferrari má protekciu tak asi koniec diskusie.

5 Likes

Protekcia je nutnost

Nejde predsa vobec o vyvojovu sutaz, ide len o to ze Tombazis sedi vo FIA

3 Likes

Nevieš, majú to rozdelené?

Párne týždne idú na ruku Ferrari, nepárne Redbullu?

6 Likes

Ked su sprinty tak ferrari a zbytok rbr

1 Like

Proč píšeš něco, co jsem nenapsal?
Píšu o právu veta a prize money.

Nemusíš si vymýšlet a doplňovat.
Zrovna takový faktolog jako ty.

1 Like

Absolutny gól od teba :smiley:

4 Likes

Takže už aj Ferrari má v zákulisí dirigentskú paličku… Ja som myslel že dirigent môže byť len jeden a tím je podľa teba v zákulisí Red Bull… cítim sa trochu zmätený… koľko je tých paličiek? a kto všetko ich má? Aby som bol v obraze…

5 Likes

Škoda tej prostrednej časti sezóny… a hlavne singapurskej kvalifikácie… mohli byť bližšie. Asi ani na jeden titul už nemajú… to by museli všetky závody takto vyhrávať ako včera a to sa nestane. Ale bolo pekné sledovať ich výkon… Celkovo je sezóna zaujímavá. Nikdy nevieš kto vyhrá…

7 Likes

Bože, to sú kecy… kedy Ferrari využilo právo veta???

1 Like

@callabria @Horatio7777 @rHapo

To ze ma Ferrari extra bonusy za ucast v F1 je znamy fakt, podpora modre zumpy je neco jineho, ta si naopak vsechno plati, to jsou dve rozdilne veci a je treba je rozlisovat.

Ja píšem niečono extra bonusoch?? :thinking::thinking:
Kurnik, čítajte to poriadne tie príspevky…

1 Like

hajzly, modrá a červená nuda, fuj

3 Likes

Komu vlastne fandis, jen tu vsem nadavas, nebo jses nezarazenej :thinking: