Sainz: Kontaktovali ma skoro všetky tímy. Rozhodnutie sa dozviete čoskoro | Magazín F1 - F1online.sk

Oznámi Carlos Sainz svoje ďalšie plány na domácej Veľkej cene Španielska? „Chilli“ sa nemusí ani v najmenšom obávať o svoju budúcnosť vo Formule 1, aj keď určite dúfal, že si nájde miesto v niektorom z top tímov. Sám priznal, že ponúk má vskutku neúrekom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158755/sainz-kontaktovali-ma-skoro-vsetky-timy-rozhodnutie-sa-dozviete-coskoro

:eyes:

Fernando Alonso prodloužil smlouvu s Mercedesem

@PUFF právě zkolaboval :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Už vaše trojka slaví? :beers: :sweat_smile:

Takže Mercedes.

Mercedes nikdy :stuck_out_tongue_closed_eyes:

To já přece vím. :grin:

To říkáš teď, když Alo podepsal Aston :grin:

Našel bych to od sebe ještě před podpisem, tím jsem si jist :shushing_face:

No to protože se spíš předpokládalo, že Alo zůstane. Kdyby Alo podepsal Mercedes, tak to by bylo hned go go Mercedes a i Honza by mohl přestat skrývat svojí “náklonost” k Mercedesu :stuck_out_tongue:

Kdyby, na to tě užije :crazy_face:

No mě vyprovokovalo to Mercedes nikdy, oba víme že to není pravda :stuck_out_tongue:

Nikdy, jediná realita!

2 Likes

Navíc už přeci podepsali Sainze na 1+1, já jsem byl sice zdrženlivý ale prý kdybych u toho tvrzení tehdy použil mozek tak bych to nezpochybňoval, takže tam je plno a Antonelliho asi hodili přes palubu :open_mouth:

A co když podepsali Sainze i Antoneliho? :thinking:

To by měli na příští sezonu 3 jezdce :smile:

Takže Haas :smiley: :smiley: :smiley:

Haas ani náhodou. Leda by mu do něj poslalo Ferrari třetí vůz.
Je to Mergl.

Haas nemá oznamenáho ani jednoho jezdce.

Nedivím se a nepřekvapilo by mě, kdyby tam skončil Sargeant se Zhouem ale Ferrari nejspíše prosadí Bearmana.