Sainz jasne odkazuje: Nič som nepodpísal! | Magazín F1 - F1online.sk

Španielsky pretekár Carlos Sainz od samého začiatku sezóny odráža špekulácie, že podpísal s tou či onou stajňou. V priebehu kanadského víkendu sa to stalo opäť, keď španielske médiá informovali o podpise jeho zmluvy s tímom Williams. To však Carlos rezolútne odmietol.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157187/sainz-jasne-odkazuje-nic-som-nepodpisal

nech ide do Indycar. Nove F1 budu aj tak pomale a popri tom si moze odjazdit aj Le Mans

no za urcitych okolnosti sa moze stat, ze sainzovi sa miesto v f1 neujde

1 Like

ja si myslim, ze MB rokuje s Verstappenom, Antonellim a Sainzom

je to vysoko pravdepodobne a presne v tom poradi ako si napisal a mozno aj preto sainz vyckava ci predsa len maxo nepojde uz od buduceho roku do mercedesu a jemu by sa zrazu otvorili dvere do redbullu, ale zaroven to moze pre neho znamenat to, ze bude tak dlho cakat az sa vsetky ostatne miesta obsadia maxo ostane v rb, mercedes zoberie antonelliho a on ostane bez miesta

myslim, ze vyckava aj Williams. Ci im tam Wolff dosadi Antonelliho alebo nie a zoberu Sainza. Ak nie Sainza, maju moznost Bottasa.
Sainzovi sa teda ujde minimalne Williams alebo Sauber. Len ako hovorim, to moze ist rovno jazdit Indycar a ine sutaze sucasne.

oznamenia Williamsu a MB ocakavam v cca rovnakom case.

Ja mam 2 odkazy

1. Tiez som nic nepodpisal
  2. Neviem ci si Carlos toto zasluzil, skvele dlhorocne vykony mu vyniesli sedacku vo ferrari kde sa vyrovnal Leclercovi. A dnes je pomaly na odpis …

Áno Carlos je bohužiaľ momentálne dosť živý dôkaz, že - aj v takom na detaily sledovanom odvetví ako F1 - je Vaša budúcnosť najviac závislá od toho ako sa javíte kľúčovým ľuďom užitočný. Čo s výnimkou toho najlepšieho často vôbec neznamená koreláciu s Vašou výkonnosťou.

V tomto ohľade mierne “autistickí” šéfovia tímov ako Ron Dennis a Frank Williams sú už nanešťastie dávnou minulosťou. Tí hľadeli primárne len na výkonnosť a nejakú “kompatibilitu” či “racionálnosť” tímových kolegov vôbec neriešili. Často k vlastnej škode, ale aj prospechu F1 ako celku.

A to nepatrím k nejakým Carlosovým fanúšikom.

1 Like

Piastri ma trochu ine auto :disguised_face:

Ten čierny mastodont je Piastriho auto? :slightly_smiling_face: