Ak by sme chceli vytvoriť zoznam jazdcov, ktorí vo svojich súčasných pôsobiskách nie sú spokojní a mohli by sa rozhliadať na prestupovom trhu, rozhodne by na ňom nechýbali Carlos Sainz a Alex Albon. Obaja síce nič nedeklarovali otvorene, ale na adresu svojho tímu sa vyjadrujú kriticky a odmietli sa mu verejne zaviazať aj na rok 2027.
Otázka, či už v budúcej sezóne nebude Audi na tom lepšie než Williams. Ja som Williamsu veril (resp. Vowlesovi), ale mám stále väčšie pochyby.
Fakt je, že Vowles odpísal niekoľko sezón a výsledok je tragický – to naznačuje, že ten tím stále nemá dobré základy. Mali byť na tom aspoň tak, ako momentálne Alpine (a to by nebol tiež nijak olsnivý úspech, keď chcú zbierať pódiá, víťazstvá a tituly), ale realita je krutá a bohužiaľ to nie je len o kilách navyše.
ak by dal svojim manazerom prikaz hladat miesto v top4, pripadne dnes v najlepsom time stredu pola tak to chapem, ale dat im prikaz aby ho dostali do audi, ktore este roky nebude pripravene na boj ani o podium?
a ja som sa praveze hviezdneho mercedesaka vcelku obaval a obavy sa do velkej miery naplnili. predsa len williams nemal dobru skusenost s predchadzajucou hviezdnou posilou z mercedesu a akosi to nevychadza ani s terajsou.
no minulu sezonu dokazali bojovat aj o podia(samozrejme so stastim) a to udajne tu sezonu odpisali v prospech terajsej, takze nieco v tom time byt musi, lenze to minulorocne auto este bolo do velkej miery dielom predchadzajuceho vedenia, tohto rocnej auto je dielom hviezdy z mercedesu
williamsu proste tie hviezdy z mercedesu viac skodia ako pomahaju. cim to je tazko povedat, ale uz to zacina byt pravidlom
Jeden do Audi a druhý třeba do Astonu?
Lákadel může být i více, ale žádné zázraky neočekávám.
Pro Vowlese může být největším problémem Renault, který je pro Williams stejná radost jako veš v kožichu.
A chce je vůbec Williams?
Sainz ročník 94, Albon 96. Třicátníci bez úspěchů a to byli v top týmech.
Navíc jsem koukal, že Albon má 12m a Sainz 13m, takže hodně drahá dvojice.
Na místě Williamsu bych zkusil Browninga s Martinsem a tyhle 2 bych kopnul do zádele.
Vowles je bývalý zaměstnanec Mercedesu a když se ho kvůli stropům zbavili, tak přenesl dobré vztahy s Merglem do Williamsu a výsledky byly hned znát.
Ale už je to nějaký pátek a nové vztahy Mercedesu s Renaultem můžou utužit dlouhodobé obchodní vazby v civilních vozech a v ten moment celkem logicky padá Williams z lopatky.
Williams byl taky známý tím, že měl alespoň jednoho jezdce z líhně Mercedesu na zaučení a tohle pravidlo skončilo odchodem Russela.
Prostě dost důvodů proč by mohly vztahy mezi Mercedesem nemusely být tak vřelé jako dříve.