Sainz gratuluje Hülkenbergovi: Teraz umlčal všetkých, ktorí o ňom pochybovali | Magazín F1 - F1online.sk

V podstate celý padok po pretekoch vyhľadal Nica Hülkenberga, aby mu pogratuloval k premiérovému pódiu vo Formule 1. Pekný výsledok nemeckého jazdca veľmi potešil, ako aj moment, keď si uvedomil, že už od novinárov nikdy nedostane otázku, kedy to konečne príde. Podľa Carlosa Sainza úspešne umlčal kritikov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206945/sainz-gratuluje-hulkenbergovi-teraz-umlcal-vsetkych-ktori-o-nom-pochybovali

Vždyť zrovna o něm snad nikdo nepochyboval, aspoň já si to nepamatuju. Podle mě vždycky patřil mezi jezdce oceňované pro svoje kvality, především snad stabilní univerzálnost, ale který neměl štěstí na slušné angažmá. Ale můžu se plést.

3 Likes

RBR o nem urcite pochyboval. A na to asi Carlos narazel. Sveho casu Nico nabizel sve sluzby RBR s tim, ze bude schopen jezdit za Maxem do 3 desetin. Asi se to RBR zdalo malo, no dnes by to asi videli jinak.

3 Likes

Aha, tak to mi asi uniklo. Těžko říct, jak by se Nico popasoval s touhle výzvou, ale asi by nebyl horší než třeba Pérez. Pro něj pravděpodobně škoda, pro RB možná taky. S jistotou se to už nedozvíme.

1 Like

Hulk do Red Bullu misto Verstappena.

Přiznávám bez mučení, že Nico n ikdy nebyl mým koněm, ale včera jsem se modlil, aby ten třetí flek před Hamiltonem udržel a je docela možné, že i Hamovi by bylo hloupé mu ho vzít, tak se možná ani moc nesnažil i když pódium na Silverstonu má jistě i pro něj speciální příchuť. Ovšem pro Hamiltona by to bylo pouze jedno z mnoha pódií, kdežto pro tohto kluka je to splnění snu, který se už nemusí opakovat. :slightly_smiling_face:

1 Like

Lewis mel Hulka na taliri, dojeli jak dojeli, jak znam Lewise tak ho to naplnilo o hodne vic nez nejake jeho dalsi treti misto.

Aj tu sa odzrkadľuje ako bol Nico celú kariéru extrémne nedocenený top tímami. Hlavne to, aký má rešpekt medzi jazdcami. Za mňa bol pred rokmi ideálnym kandidátom na zisk sedačky u Ferrrari. Mám na mysli cca roky 2013-2016. Ako dvojka k Fernandovi aebo potom po jeho odchode aj potenciálny líder stajne a budúca superstar. Možno, keby sa tam nenatlačil Kimi a hlavne Vettel, tak by to aj vyšlo.

Viem, že sa aj špekulovalo, že s nimi rokoval ale jedným z dôvodov, prečo to malo padnúť bola aj jeho výška kvôli, ktorej sa vraj ťažšie prispôsoboval monopost. +Samozrejme spomínaní majstri sveta a ich záujem prestúpiť do Ferrari.

Najväčšia škoda je ale aj tak jeho podpis zmluvy s Renaultom tesne pred Rosbergovým retirmentom :(.

1 Like

Keby mal aspoň na pár VC lepšie auto, mohol by aj vyhrať. Na druhú polovicu sezóny by ho mohli posadiť k Maxovi a to by sa diali veci…

Keby o ňom tímy nepochybovali, tak už dávny by dostal šancu v top tíme. Ale oprávnene ju nedostal. Síce nesedel v top tíme, ale sedel v solídnych tímoch stredu poľa, kde jeho kolegovia viackrát pódium získali. Hulk nie. Šancu na to mal viackrát, ale v rozhodujúcej chvíli zazmätkoval a vyradil sa zo závodu. Je pekné, že po dlhých rokoch získal pódium. Každý, kto mal srdce mu to pódium prial. Ale že mu to trvalo tak dlho ukazuje, že žiadny zázračný pilot nie je.

Něco na tom může být, i když jezdců, kteří by měli kvality na lepší tým a šanci z nejrůznějších důvodů nedostanou je taky dost. Tak hlavně, že se mu to konečně sešlo :slight_smile: .

1 Like