S týmto autom nedokážem naplno využiť svoje schopnosti, hovorí Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď to bude znieť zvláštne, Lando Norris má za sebou neľahký štart do sezóny. Je to paradoxné, keďže hovoríme o lídrovi šampionátu, ale britskému pretekárovi na monoposte MCL39 niečo nesedí. Podľa jeho slov však zatiaľ nevie, čo to je.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195537/s-tymto-autom-nedokazem-naplno-vyuzit-svoje-schopnosti-hovori-norris

Tropický trapný angličan,už sa vyhováral na auto,asi chodí na hodiny syrečekovy

1 Like

Stellovi je ľúto zamestnancov Red Bullu: Čo si asi myslia, keď jazdec takto hovorí o ich aute?

Chudáci zamestnanci McLarenu. :clown_face:

2 Likes

Ma najlepšie auto na rošte, veľmi sa oproti minulému roku nezmenilo…ako to,že už to je tak nezvládnuteľné ? Navyše ešte v Austrálii ho chválil

1 Like

Piastri s tym vie nadelit minutu vsetkym ostatnym.

1 Like

Ono kdyby Piastri na něj nestačil, tak by bylo vše ok, takže tohle je prostě relativní s tím co zajíždí kolega ve stejném autě :man_shrugging:

1 Like

Ak by Piastri vyhral nesledujuce 2-3 GP tak sa Norris z toho uz nepozbiera.

1 Like

Mě by zajímalo, jestli je to opravdu ovladatelností McL. Nebo Landovi dělá problém tlačit to na hranu ve chvíli, kdy ho vyzývá kolega

a nemôže to byť aj skôr tým, že sa piastri posunul? ono stale pocuvam komfort komfort, kazdy sa citi komfortne ked je kolega za nim o 4 desatiny a ma potom pocit ze z auta dostava vsetko, ked na nho vsak kolega tlaci, zacne naozaj aj on v tych zakrutach ist co najviac na hranu, a obcas ju prekroci a zacne robit chyby… neviem, len uvazujem nahlas

3 Likes

Norris mi zacina prejavom pripominat jeho byvaleho australskeho kolegu.

1 Like

Treba mu nájsť hovorcu lebo toto nem dopadne dobre…

3 Likes

No gazda máš pravdu. Toto je celé zle. Tí PR pajáci stoja,v Meku za úplné ho.vno.

Kedze som videl tento Chuckov rozhovor, tak mozem potvrdit,ze hovoril skutocne to, co citi z jazdy s monopostom. Hladal slova, ktorymi by to vyjadril,ale mu to islo tazko,aby spravne pomenoval problemy. Vyhovorky by boli vidiet v rozhovore,ale tam neboli. Jednoducho bol zase ako vzdy az velmi uprimny,ziadna falosnost na styl G-boya.
Riadenie tohtorocneho auta mu fakt nesposobuje taku radost ako minulorocneho.
Ak chce byt majster,bude sa musiet prisposobit a na konci uvidime,ci to dokazal.

1 Like

Dlouhodobě se mi zdá, že Lando postrádá někoho, kdo by ho účinně chránil. Ale co, nebudu dělat závěry, když zatím byl v hlavním závodě nejhůř třetí.

1 Like

Ano Evi mam ten isty pocit. Mme pripada ze na neho vsetci za to co pre nich urobil s.eru. Ale zaroven im prajem nech na to dojdu

1 Like

asi sa zmenilo ked sa zmenil pomer sil medzi jazdcami timu z 20:4 na 2:3 nieje mala zmena a asi len zlepsenim piastriho sa to vysvetlit neda

proste piastrimu to auto sedi lepsie, norrisovi horsie

Já ho tady chráním celkem dost.

1 Like

Buď optimista, nějak to dopadne. Když nebudeme Landovi věřit my, kdo už by měl? A když to třeba nedopadne, tak se taky svět nezboří a kromě toho má ještě docela dost času.

1 Like

Tady to nestačí, musíš se mu nabídnout jako manažer. Ale když Ti nevyšel ten ředitel závodů, tak nevím, jestli Ti mám ještě věřit…

Landovi sa stalo to co Coulthardovi.
Pôvodna jednotka a dvojka si prehodili poradie …