Russellovi v honbe za pole position „neskutočne pomohli“ Hamiltonove dáta | Magazín F1 - F1online.sk

Po skončení kanadskej kvalifikácie sa na špici objavilo nečakané meno. George Russell vybojoval svoju druhú pole position v kariére a pred nedeľnými pretekmi sa pozerá len na víťazstvo. Jeho Mercedes je vraj tento víkend absolútne fantastický, takže nevidí dôvod, prečo by sa mu to nemalo podariť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157657/russellovi-v-honbe-za-pole-position-neskutocne-pomohli-hamiltonove-data

A nech mi tu ešte niekto povie že Russel je jednotka bez Hamiltona by suchá nohami ako v treťom tréningu

2 Likes

Až večer sa ukáže kto má najrýchlejšie auto

A čo tak keby si si pamätal dlhšie ako včera a vedel koľko krát povedal Lewis, že využil jeho data

Dokonca aj to, že využil jeho data ale nechápe ako bol rýchlejší ?

Nájdeš X za posledný čas

Takze ja ti to poviem s kľudný svedomím

no nieje velmi dobre ak vylepsenia funguju lepsie ako predpokladali, lebo to znamena, ze stale maju problem s korelaciou medzi simulaciami/tunelom a tratou

Z teba by mal George radost :grinning: no stavim sa ze dnes nevyhra aj ked bolo by to fajn

1 Like

Favoritom je určite Max, ale aj tak: vamos Mercedes!

1 Like

Urcite nieje favoritom Max. To auto im nejde dobre a doplatia nato dnes… Vyhrá jeden z Mcl :v:

… tak hovor, dievča.

2 Likes

To je to predne kridlo, ktore tu ma zatial len George a Lewis nie?
To moze mat pri tychto malych rozostupoch velky efekt…

Ja mam tak isto dojem ze nevyhra ani jeden z prveho radu, George -Max. Skor sa priklonim k Piastrimu alebo Norisovi . A ak by som mal byt trosku odvaznejsi tak by som tipol aj na Hamiltona. Auto je rychle a Hamilton je v pretekoch vetsinou rychlejsi ako v kvalifikacii -lepsi manazment jazdy. Vidim to na strategicku zapletku lebo na tej trati sa pravdepodobne nevyhneme SC. Niekdo to tam rozbije urcite. Jazdci z prvych pozicii pojdu konzervativnejsiu strategiu a budu cakat na to co spravi ten druhy a to bude nahravat jazdcom za nimi

Lewisov postup zo 7. miesta smerom k pódiu, ak popustím uzdu fantázii, tipnem si štvrté miesto? Ak budú Max a George sprostí, strepú sa do seba v prvej šikane, možno aj pódium. Samozrejme, incident nechcem privolať.

… a ešte Múr šampiónov :joy:

Tu si ale mega odvážny podla mna :joy:🫢

Jeden SC a oneskorena zastavka v boxe a je vsetko mozne. Skrt cez rozpocet mu moze narobit Fernando Alonzo s Riciardom ak to budu moc brzdit

2 Likes

Čus Vlastíku… Konečně jsi tu po dlouhé době…
TOPRAK!!

2 Likes

Ahojček hoši a hoščatá. Čo je nové, ako žijete?

1 Like

V životě skvěle… a ve sportovním fandění se to začíná zlepšovat. :smiley:

1 Like

No, ja sa nesťažujem. Na dvoch kolesách to ide super, konečne sa objavili poršáky a celkom som si užil nakládačku od Sarah Bovy v SPA. Trošku relaxujem v záhrade… Tak, tak, zovšadiaľ niečo

1 Like

Kanada je mokrá a Hamo je celkom dobrý vodník. Čo poviete, koľko “duší” uloví?

Čerešnička by bol keby vyhrá :grinning: