Russella trápi smola: Ostatní majú problémy v tréningoch… | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa po Veľkej cene Japonska prepadol v hodnotení šampionátu na druhé miesto za Kimiho Antonelliho. Menším pozitívom je, že to nepovažuje za obraz poklesu svojej formy, no veľká smola ho napriek tomu hnevá. V Suzuke ho zarezal predovšetkým výjazd bezpečnostného vozidla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231091/russella-trapi-smola-ostatni-maju-problemy-v-treningoch

2 lajkov

Zrazu tie nové pravidlá už nie sú tak super, keď aj on ochutnal softvérové chyby a náhody. :joy:

Keby nebol v dominantnom aute, tak by sa inak opustil na pravidlách.

Môže lamentovať koľko chce, smolu na SC síce mal, ale jeho neschopnosť predbehnúť Leclerca sme videli v tretích pretekoch po sebe.

Jazdiť na čele vie kde kto, ale toto sú práve situácie a VC z jeho hľadiska, ktoré oddeľujú Verstappena s Leclercom od rôznych Norrisov, Russellov, Sainzov a ostatných kvalitných jazdcov, ktorí síce sú nad priemerom, ale na spomenutú dvojicu im niečo chýba.

Russela dobieha karma za jeho politikárčenie namiesto pretekania, Antonelimu to prajem. Zatiaľ je za mňa tento ročník katastrofa, nie kvôli prevahe Mercedesu, ak majú najlepšie auto tak si to zaslúžia, ale pri pretekoch F1 som bol zvyknutý, že sa ide stále na limit, čo už neplatí lebo ako už bolo často napísané, v rýchlych zákrutách sa kvôli batérii uberá čo je až smiešne. Z pretekov v tejto sezóne som zatiaľ nemal žiadnu emóciu. Lewis vyhlásil, že sa v aute baví, že je to ako na motokárach, dnes 6 miesto a už začína hovoriť inak. Ale ak by som sa chcel pozerať na preteky motokár tak sa nepozerám na F1. A áno motokáry sú zábavné a super ak na nich jazdíš.

a ešte jeden point prečo si myslím, že kvôli terajším autám sú preteky o ničom:

Traja majstri sveta o ktorých s asi nikto nemyslí že nevedia jazdiť, Norris 5 miesto, Hamilton 6. miesto a Verstappen 8 miesto. Alonsa nerátam tam je problém motor.

1 lajk

omyl, je to ovela ovela horsie ako na motokarach. tam sa ide takmer stale na plny plyn a vynika jazdecke umenie. Obiehanie v F1 absolutne je horsie ako suboje v motokarach.

1 lajk

Suhlasim s tebou vseobecne, ale myslim si, že na tomto fore by nasiel dost takych, ktori si o nich toto myslia :DDD

4 lajkov

No pravda je taka ze Russell mal povinnost sa prepracovat na druhe miesto po vyjazde safety caru ak nie aj porazit Antonieliho…zaostava za ocakavaniami …asi vacsina z nas cakala ze po troch vikendoch bude mat na konte tri vitaztva a tri pole…takze zatial palec trochu nadol

1 lajk

Ale zas palec hore pre Kimiho :+1:

1 lajk

Russell mal zatial ovela viac smoly ako Antonelli. V sezone sa to obvykle vybalansuje.

smutnucqy, chcel naButtonovat co najviac bodov kym maju vyhodu - a najprv mu trump zrusi 2 vyhodne VC ale este ho poraza aj vlastny kolega dorastenec

A este aj podvadzaju :grinning_face:

Smolu síce dnes mal a to hneď dvakrát, no nebol jediný. Ale to, že nedokázal predbehnúť Leclerca v tak dominantnom aute, tak to mi príde už čudné.