Russella pred Verstappenovou hrozbou chráni aj kontrakt, no nie je to zadarmo | Magazín F1 - F1online.sk

Špekulácie o budúcnosti Maxa Verstappena sú nateraz minulosťou, no vzhľadom na výkonnosť budúcoročného auta Red Bullu sa o pár mesiacov pokojne môžu vrátiť a s nimi aj spájanie štvornásobného šampióna s Mercedesom. George Russell sa však pod jednou podmienkou nemusí báť toho, že by mu takpovediac uchmatol kokpit.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218029/russella-pred-verstappenovou-hrozbou-chrani-aj-kontrakt-no-nie-je-to-zadarmo

Toto fakt potrebujeme.
Dominantny Mercedes a v nom Maxa.
Zasa nebudem pozerat F1 …

Jestli si to Russell okleštil alespoň tím, že když získá titul bude mít automatické prodloužení na další sezonu, tak celkem dobrý. Vlastně bych na to byl docela zvědav zda by tam Max k němu šel, podle mě totiž ne.

2 Likes

Max je ako Schumi.
Doda 0,3 sekundy navyse.
Ak bude v najlepsom aute, vsetkych rozbije.

1 Like

No, však Cunoda s částečným upgradem v podobě předního křídla (konečně) už byl jen 2 desetiny od Maxe :man_shrugging:

Neviem ake preteky si pozeral, ale v cieli stratil na Maxa skoro 50 sekund.

2 Likes

Aj tak je vidieť Georga že má dva roky vtipné. Toto mu koc neverí. Všetci hlavný jazdci v RB, McL a Ferrari dostali minimálne 3+ kontrakty

No v podstate ma zmluvu na rok s podmienkami na predlzenie o dalsi rok, a nie na dva roky. :sweat_smile:

1 Like

K Georgovi do cizího týmu nepůjde. Není sebevrah.

2 Likes

„V okamžiku, kdy jsem podepsal svůj odchod z Red Bullu, jsem si pomyslel: ‚Chudák ten, kdo přijde po mně,‘“ přiznal Mexičan, který od příští sezony bude hájit barvy týmu Cadillac.

„Je to velmi náročná výzva. Samozřejmě, být vedle Maxe je těžké, ale být vedle Maxe v Red Bullu – to je něco, čemu lidé zvenčí nerozumí. Je tam tolik věcí, které bych mohl popsat…

…určitě zustane u Helmuta. Nevím jestli by v MB pochopili, kdyby jim Max vysvětloval, jak to dělali v Red Bullu.

1 Like

… to zní jako by tam toho bylo hodně shnilého. No škoda že nemluví alespoň trochu konkrétně.

1 Like

Je to škoda, ale poodobně se vyjadřoval Gasly, Kvyat a Tsunoda řekl aspon že prostě nemají stejná auta, ale jak tady říká Perez - Je tam tolik věcí, které bych mohl popsat…
Určitě by to bylo zajímavé vyprávění. :smiley:

2 Likes

Keď sa ho spýtali, aký dlhý je jeho kontrakt, vyhýbavo odvetil, že 52 strán. :smiley:

Touto odpoveďou ma Džordžo pobavil

3 Likes