Preco odpovedas na to, o com sa bavim s niekym inym?
Preco mi tu davas ako bozsku praudu vyplody AI, ktora ta presvedci aj o tom, ze nejedla huba je jedla alebo ze na kolesach na aute su sroby s opacnym zavitom? To si ozaj taky tupy, ze bez googlu a AI nevies ani trochu rozmyslat?
Preco si nevies vymysliet nieco vlastne? Clovek ta prirovna k malemu ustekanemu parchantovi a ty sa zmozes len na to, ze vymenis plemeno za druheho maleho ustekaneho? Rozklepu sa ti prsty ked si v prdeli a prasina ti prejde do nudzoveho rezimu, tak sa na nic nezmozes?
Preco mas stale tie depresie z deklov? To myslis dekle zo smetiaku ako dal Ferda? Mas traumu, lebo si chcel byt smetiarom a ani tam ta nezobrali, lebo si bol na to moc zzenstily a prilis velky …..?
Preco ti tak strasne chybam, ze mi musis stale vypisovat?
Ja si myslim, ze Wolff sa ho chcel zbavit uz ked koketoval s Verstappenom minuly rok ci predtym. Mozno to nijako vazne nevyzeralo a ani nebolo, ale ako hovoris, ta atmosfera v teame jednoznacne naznacuje, ze Russell je nechcene dieta, nejake logicke riesenie bez chemie a keby nahodou Verstappen prikyvol, Wolffik by bez vahania Russella hodil cez palubu. Najskor Wolff dlho vahal s jeho nasadenim do Mercedesu, cakal az kym Bottas prestal byt dobry v stuplovani a vyradovani Verstappena plus sa bal, aby nahodou Russell uz vtedy nerozhodil Hamiltonov status jednotky vzhladom na Hamiltonovu labilitu v tejto oblasti.
Ano, s Russellom pocitali ako so skusenou zalohou, ktora je relativne rychla, ale vsetkym snad bolo jasne, komu bude patrit buducnost v Mercedese. Potom zistili, ako daleko vpredu su, tak Wolff poskrtil motory aby na nich nikto neukazoval prstom a postupne si to kazdy zavod podla potreby uvolnuju a pekne vyj3bali s ADUOm.
Madarsko je toho jasnym dokazom, len tu sa kusok preratali. Na motorovom okruhu skoncili ored Red Bullom, na okruhu kde je motor menej podstatny skoncili za RBR, ale hlavne ze podla tabuliek su za RBR ale maju dobre sasi ktore im v Madarsku nijako nepomohlo. To su tu len sr4cky co tu siria taki ako puff co si mysli, ze z Antonelliho spravi genialneho jazdca, pritom je za tym len technika. Antonelli je kazdu chvilu mimo trate, bud sa vozi uplne mimo alebo ma na krku varovanie za limity trate. Chlapec robi obrovske mnozstvo chyb. Netvrdim, ze je pomaly alebo zly a urcite je to lepsi marketingovy material ako Russell, ale s tym autom co ma uz mali odpocitavat velke ceny do potvrdenia titulu. Akoze boj o titul a zapletku mame len vdaka tomu, ze Antonelli robi kopu chyb
Co ti zbývá – když tě většina fóra už kompletně ignoruje, tak tě nebaví neustále si pohoňkávat vzájemně se svými zelenými. Tak ti nezbývá nic jiného, než se zkoušet vesrat do diskuze ostatním.
Verstappena pre 2025 (rokovania v 2024) nechceli ako náhradu za Russella, ale za Hamiltona. Plán nasadiť hneď Antonelliho vznikol až vtedy, keď šanca na Verstappena úplne zmizla. Minulý rok to už však boli rokovania ako náhrada za Russella od 2026.
Maďarsko nemusí byť dôkazom toho, že Mercedes sa prerátal, ale buď to tak chcel a nevadí im prehrať pár pretekov, lebo o to menšia bude na oko pôsobiť ich dominancia, alebo to nechceli, ale skrátka majú podstatne horšie šasi ako Ferrari s McLarenom (to mi príde ako reálnejšie, najmä kvôli tomu McLarenu), a preto prehrali.
A ešte k Antonellimu by som nebol tak prísny. Rozhodne ho zatiaľ nepovažujem za tak kvalitného pilota ako z neho robí auto a Mercedes, ale rýchlosť má a bude sa len zlepšovať. Ako som povedal, na takého Leclerca za mňa ešte nemá a neviem, či je lepší ako taký Hadjar alebo Bortoleto, ale čas ukáže.
Takhle mluvíš i se svou ženou? Že se ptám, když musí nosti brýle, když jde ven, aby nebylo vidět, že ji mlátíš. No jo, chudák se pozná hned.
na co ses tu ptal? Však si mě hned napadl, i kolega ti napsal, že ten dekl ti odlítl zbytečně, jen protože si nepochopil (nic nového), na co jsem poukazoval.
tak to ses spletl, to si reagoval ty na mě, ne já na tebe
ne, jen jsem ukázal tvojí tupost, když si se snažil tvrdit, že Red Bull není korporát.
co já vím, proč tu Jos opakoval pěkný den do kanálu potom, co jsem mu napsal, že zase zalezl do kanálu. Co já vím, proč opakuješ po mě ten dekl nebo po Josovi jeho závist o zubech. Asi to bude tím, že mentálně se nezmůžete na vytváření vlastních myšlenek
To je stejný příměr jako když někomu praskne cévka nebo prdne pumpa. Jestli tě to tak traumatizuje, tak v tom rád budu pokračovat
Hej hej, mas oravdu, vtedy mal byt MV este nahrada za Hamiltona, ale aj tak bol plan Russella neskor kopnut do prdele a nahradit ho Antonellim.
Co sa jeho tyka, ano, zrejme je to prisne, ale ocakaval by som, ze s takym autom nebude robit tolko chyb, lebo nevyplyvaju z nedostatku tempa auta a musi ho hnat na hranu, proste kiksuje. A na to nie je priestor, ze maju jazdit medzi ciarami ich ucili od motokar Snad sa otuka a ukaze sa, netvrdim, ze je zly ale minuly rok to nebolo nic moc a tento rok je to skreslene autom
pytal som sa ta, preco sem tahas RBR, ked sme sa s Josom bavili o Mercedese.
nie, to ty to mas v hlave pomotane, lebo ty si sa vtrepal do debaty Josa a mna. Ale nevadi, zasa to tvoje obracanie toho co povedia druhi uz sme si zvykli
zasa nevies citat ty troglodyt? Ja som pisal, ze to nie je taky korporat ako Mercedes, nie ze nemaju nic spolocne s korporatom. a este aj to som neriesil s tebou ale s pepkom, zasa si sa len privtrel a prizivil na diskusii inych
Ja sa ta opytam, preco furt vsetko opakujes a ty mi zacnes vypocitavat, co opakuje Jos. WTF?