Russella mrzí, že v Q3 mal len jeden pokus: V prípravnom kole som bol konzervatívny | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell aj v kvalifikácii na VC Saudskej Arábie potvrdil, že v tejto sezóne dokáže pozbierať všetko, čo McLaren nechá za sebou. V tomto prípade to bola tretia priečka za Maxom Verstappenom a Oscarom Piastrim. Teoreticky mohol skončiť aj vyššie, ale na to by potreboval dva pokusy, ktoré na rozdiel od súperov vpredu nemal k dispozícii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196043/russella-mrzi-ze-v-q3-mal-len-jeden-pokus-v-pripravnom-kole-som-bol-konzervativny

Toho prvého kola ozaj škoda.
Išiel ho krásne, tam ozaj letel na čas z ktorého by sa mu budovalo ďalšie kolo lepšie a mohol by byť oveľa agresívnejší. Ale stáva sa.

Ani neviem čo mal obuté na 2 pokus.

Ale P3 je aj tak super výsledok, na trati čo im historicky nesedí s tým, že strata minimálna bez akéhokoľvek updatu. Je to ukážka toho ako to auto posunuli ako sa s ním lepšie narába, a ako je mozne ho viac tlačiť na limit. To teší najviac.

Skvelý výkon aj napriek tomu, že stačil len na P3. Zajtra bojuje o ďalšie pódium :muscle:t2:

Russel klasicky vyborny vykon, s monopostop zajazdil v podstate to na co ma aj keď nic navyse ziaden vuau efekt ako v pripade Verstapena ale v time je asi najlepsia harmonia co sa tyka top timov a to je fajn

A to vieš ako,že ten RB na to nemal ?

Evidentne kde im sadne sú veľmi rýchly.

Toto je také jednoduché povedať, že dakto vždy len on, a niekto vždy len auto.

Ale viac ako je v aute nedá nikto ! Dá sa jazdiť maximálne na jeho limite

Tak Max zajazdil na limite, ostatní pod limitom. Niekto viac, niekto menej. Lepšie?

To je myslene s nadsazkou ze ist za limit auta…podla skoro vsetkych odbornikov f1 zo sveta f1 dochadza k zhode ze to je Verstapen kto dokaze najviac vymacknut zo svojho auta,kto vie spravit ten Vuau efekt…nie Russel ktoreku by som to doprial, nie Leclerk(zial fandim mu), uz vobec nie Norris…uz to prehltni konecne