Russella mrzí, že do Mercedesu neprišiel skôr: Mohol som mať dva tituly | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa stal pilotom Mercedesu v období, keď to so striebornými šípmi začalo ísť takpovediac dolu vodou. Len tesne premeškal obdobie, keď nemecká stajňa vyhrávala jeden súťažný víkend za druhým a majstrovské trofeje v továrni utešene pribúdali. Preto mu je aj trochu ľúto, že nič z toho nestihol a zatiaľ je bez titulu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197052/russella-mrzi-ze-do-mercedesu-neprisiel-skor-mohol-som-mat-dva-tituly

O dva roky skôr sa točil za safety carom.

5 Likes

Nojo on Sir moc dobře věděl proč si vedle sebe vydržovat Bottasku a blokovat příchod Rusella

Akosi sa zabuda na to, ze Lewis bol superrychly na starych autach, dalsi hrdina keby bolo keby, akurat ze to nikoho nezaujima, ma sancu teraz tak si to musi vybojovat.

3 Likes

Toto si myslim aj ja. Hamiltonovi stare auta sedeli ovela viac, Russel moze byt rad ze tam neprisiel skor, lebo keby dostal od Hamiltona nakladacku, dnes by uz mal na sebe nalepku Bottas 2.0.

3 Likes

Vtipný na tom je to že Rusell bez zkušeností přišel do Merglu v Bahrajnu, a nebýt chyby týmu v boxu, tak závod ovládl naprosto bez konkurence, toť k tomu jak vepředu před ostatníma Mergl byl, a Bottasku totálně vyškolil to zas k tomu jak byl Bottaska podprůměrný jezdec

3 Likes

nechápem prečo nerobíte poradcov v tímoch F1. Toľkoto múdrosti pokope…

A to este počkaj na Jančiho :joy:

1 Like

Pekná podpásovka Lewisovi takéto vyjadrenie. :grin:

Ale sčasti je to pravda. Dva tituly by síce pravdepodobne nemal, ale jeden by bol možný, keby ho v 2020 posadili do Mercedesu namiesto Bottasa. V Sachíre dokázal, že Bottasa zjedol úplne bez prípravy a jednoznačným spôsobom v aute, ktoré ani neovládal a z ktorého trčal ako panák.

Lenže Lewis sa prihováral za Valtteriho, lebo mu poslušná dvojka vyhovovala a po Sachírovom výkone Russella veľmi rýchlo vyzdravel.

2 Likes

Chápem, že ho to mrzí, lebo je celkom možné, že si nepričuchne ani k jedinému titulu.

1 Like

Mohol. Po roku v Williamse mohol zajst za Markom. Zbytocne poslusne čučal vo Williamse.

preto ho to mrzi.

Taky jsem se kdysi obcas rad napil… Ale takhle ze startu dne nevim, nevim.

Eh, proti HAM by nemel sanci, zbytecne vety a ztrata moralniho kreditu.

2 Likes

Tiez si to myslim. Tituly vidim v buducnosti u Piastriho, mozno zase Verstappena ak spravne prestupi. Leclerc? Tazko povedat ci mu da niekedy Ferrari auto.

Bože, to je jelito.

2 Likes

Celou dobu přemýšlím, co k tomu napsat, a Ty jsi to takhle jednoduše vystihl :smile: . Ten výrok se fakt nepovedl…

Najvacsi slizak v F1? S Totom perfektna dvojka

1 Like

Pobavil stand up tragedista…

Vidím, že z Russella vyrástol riadny zákerák. Ale dobre mu tak. Nikdy žiadny titul nezíska, tak môže snívať o virtuálnych.

1 Like