Russell vysvetľuje, že jeho budúcnosť nebola ohrozená, otáznik visel nad Antonellim | Magazín F1 - F1online.sk

Pred letnou prestávkou bol horúcou témou štvrtkových mediálnych dní Max Verstappen, jeho výstupná klauzula a blížiace sa rozhodnutie, či zotrvá v Red Bulle. Tieto špekulácie veľmi usilovne rozdúchavali aj zástupcovia Mercedesu, menovite Toto Wolff a George Russell. Pilot Mercedesu to zrejme robil aj preto, že si svojou sedačkou bol istý, aspoň to tak prezentoval v Zandvoorte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211333/russell-vysvetluje-ze-jeho-buducnost-nebola-ohrozena-otaznik-visel-nad-antonellim

tak ked to hovori sam mr. transparency, tak to bude urcite pravda :slight_smile:

Jestli si Russel myslí, že jeho budoucnost vedle Emila ohrožená nebyla, tak je na velkém omylu.
Odhaduji, že by měl hodně velké problémy porazir jezdce do kterého by Mergl vrazil tak těžké peníze.

George zrejme vyjednáva s Totom viacročnú zmluvu ale ten mu ju nechce dať lebo na 2027 je v hre Max. A tam sa to zabrzdilo. Takže sa to ťahá a ťahá.

6 Likes

O tom se psalo už v květnu, že Russell dostal nabídku 1+1, ale odmítl ji s tím, že požaduje 3 + opci

Neviem určite si v obraze viac ako ja. Mercedes až tak nesledujem. Ale podľa mňa momentálne dáva George mercedesu to čo najviac potrebuje istotu a výsledky. Ostatné je je na Totovi. George má plusy aj mínusy ako každý ale túto sezónu jazdí sakra stabilne a doručuje.

2 Likes

Hlavne hosi z MER se nikam nebudou hnat aby se nedostali pred Ferrari.

Chalan bude takto o rok asi dosť zaskočený. Kimi aj keby chytí Colapintovu výsledkovú trajektóriu, má istejšie miesto, než tuto pán neohrozený

Souhlasím, že Russell letos jezdí velmi dobře, patří mezi 4 nejlepší piloty letos. Ale u Tota mám pocit, že pokud k jezdci nemá hlubší vztah, tak mu jsou relativně jedno i výsledky, alespoň takhle se mi to jeví. Russella nechával dlouho ve Williamsu a teď se táhne podpis nové smlouvy, ale kdyby to byl Ham, tak podle mě je dávno hotovo a podpis by byl na světě

Zjavne to tam viazne a chlapci sa nevedia tak úplne dohodnúť. :sweat_smile:

Russell je letos nejlepší jezdec na roštu.

Jezdí hodně dobře, ale nejlepší není :thinking:

1 Like

To je jedno. Já energii směřuji na rok 2026.

Nevím, ty nevěříš tomu co říkal Allison minulý týden?

Jsou to stejny simulace, jako meli na zero-pod?

1 Like

Nevím, co říkal, ale blíží se to.
Kimi 2027 šampion. :trophy:

Verstappen se hold bojí sednout vedle Russela, kdežto Russel se toho nebojí.

1 Like

Mercedes má aerodynamicky nejlepší monopost i letos. Bohužel to nezvládají mechanicky.
Ferrari to taky nezvládá mechanicky.

Verstapen ma nejakeho Russela tam kde ty by si mal mat Verstappena ked ho tak neznasas, JB22

4 Likes