Russell: Singapur by som v takomto stave asi nezvládol | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell zažil jeden z najťažších víkendov vo svojej kariére. Už od štvrtka ho trápi choroba, ktorá ho takmer zložila na kolená. Britský jazdec mal však kúsok šťastia, že ho chytila v Azerbajdžane a nie o dva týždne v Singapure.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214486/russell-singapur-by-som-v-takomto-stave-asi-nezvladol

Nezvládol a aj tak by so do auta sadol a hazardoval so svojím zdravím a bezpečnosťou ostatných

Hrdina , naozajstný Anglický hrdina, budúci sir! Na Slavín s ním. Mój ty kokos , nenormálny geroj a chvastúň. Fakt super , odkaroval auto…a viac ako hodinu :+1::ok_hand:

2 Likes

A došiel na 2. mieste, napriek takému stavu :wink:

Nuž u mňa je geroj každý jeden ťažko pracujúci a zdieraný človek dnešnej doby, ktorý dokáže aspoň ako tak slušne žiť aj napriek tomu že má dvanásť až šestnásť hodinovú pracovnú dobu a že neskolabuje každú druhú voľnú nedeľu. Tamto je zábavka z výbehovými zónami a mäkučkými bariérami aby sa šarvanci mohli vyšantiť aj napriek tomu že stoja za veľký prd

Za ty peníze bys vzal to auto na záda a uběhl to. :joy::slightly_smiling_face:

1 Like

Jako…pozeraj sa nato normalne a nie jak 5 eurovy slovak. Nejaky tvoj pracovník z predstavy čo ho popisuješ ma rovnake starosti ako Russel. Ma sa stresovo v 12 hodinovej praci, a snaži sa makať aby mohol slušne žiť. Rusel musí rovnako tak makať, lebo na jeho miesto v tom “pežote” (fabrike) kde robí, už teraz čaká a trase sa X uchádzačov aby ho nahradili. V jeho pripade stači ak by mal 3 po sebe iduce zle zavody a už to može byť začiatok konca jeho kariery. Plus… ak maš virozu tak si zos*any, odvodneny, malatne slaby, …a keď by si mal k tomu ešte sadnuť do formuly čo ti dava G preťaženie na telo :smile: tak fakt možem povedať že aspon frajer ale nie hrdina :smiley:

2 Likes