Russell si myslí, že s Verstappenom by sa mal niekto porozprávať: Dávame do stávky životy | Magazín F1 - F1online.sk

proč vytvařet soukromou zpravu, když stačí označit jednoduše? :thinking: Jsem myslel, že to každý pochopí. :smiley:

1 Like

Nepochybně ano… ale když ti vadí, že na tebe reagují jiní lidé, doporučuju soukromé zprávy :stuck_out_tongue:

1 Like

Nevadí mu to, jen upozorňuje. Nebuď kyselej :stuck_out_tongue_closed_eyes: Klidně si to přečti a šoupej nohama :slightly_smiling_face:

2 Likes

Asi to za vela nestalo, ked je to zmazane :smiley:

Přesně, proč je Dejv kyselej i při pátku? :unamused:

Alonso: Dúfam, že Masiho nevyhodili kvôli udalostiam z Abú Zabí | Magazín F1 - F1online.sk - Diskusia k článku - F1online.sk

3 Likes

Já myslím, že kyselej je tu spíš někdo jiný :stuck_out_tongue:

1 Like

Maxovi fanoušci? :open_mouth: To ale víme a vidíme :eyes:

3 Likes

Přechod :smile:

2 Likes

Aha, to mi uniklo. Tak to já doufám, že ho právě přesně kvůli událostem z Abú Zabí vyhodili :smile:.

1 Like

Alo tě nachytal na trolling😄

To je hrozný. Člověk se slušně zeptá a nejen že se mu nedostane odpovědi ale ještě ho začnou zesměšňovat. To je svět dneska :stuck_out_tongue:

To jsem nechtěl :pray:

1 Like

Dejve, moc dobře víš, že já jsem sladkej, jinak bys mě tu minule nebalil. xddd

2 Likes

Nie veru nestálo…

2 Likes

Myslim ze s Magnusem by se mel nekdo taky porozpravat. Chudaci deti, na tohle koukat. :point_up:

https://youtube.com/shorts/-nzC5WCbXdk?si=ygb-4U0ysIobQMwN

Nakonec ty sachy budou opravdu i zabavnejsi, nez ta F1. Hlavne nez ta kterou by nekteri chteli. :grin:

2 Likes

:smile:

2 Likes

:rofl:

Jsme hrozni. Jeste ze tu mame strazce absolutne sterilniho, bezpecneho prrostredi, protoze dnesni svet, to je prece to nejbezpecnejsi misto na svete, kde neni nasili, vsichni jsou dokonali a emoce mame jen pozitivni. Radostne vpred.

A piloti F1 to jsou (az na Maxe) skoro andilci, kteri si davaji jeden pred druhym prrednost. Jen mi nejde do hlavy, proc titiz lide volajici po verejnem zehu Maxe (neresim mistni forum), zaroven kritizuji Landa za to ze je podle nich “prilis mekky” :grin:

Ale pravda je, ze tak tomu bylo, je a bezesporu bude.

4 Likes