Russell sa rozhodol sám a správne: Najprv som stratil šesť sekúnd, potom získal desať | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Austrálie bola o kľúčových rozhodnutiach v kľúčovom čase. Jazdci a tímy mali jedno, nanajvýš dve kolá, aby rozhodli o svojich stratégiách. Taký George Russell však musel urobiť dôležité rozhodnutie v priebehu niekoľkých sekúnd. Vybral si správne a odmenou mu je tretie miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190710/russell-sa-rozhodol-sam-a-spravne-najprv-som-stratil-sest-sekund-potom-ziskal-desat

Chalani, skvelé body, super výkon. Ďakujem a držím palce do zvyšku sezóny :vulcan_salute: :v: :+1:

2 Likes

No mna Russel trochu sklamal po poslednom restarte, myslel som ze skusi nieco vymysliet na verstappena ale zvolil strategiu doviezt to domov. Zaprel v sebe pretekara :frowning:

2 Likes

Alain Prost raz povedal, že hlava často porazí srdce a on sa drží plánu alebo také niečo.

V Tom bol zo Sennom rozdielny, ktorý z nich bol lepší MS ? Vieš to rozsúdiť ? Ja nie

Sezóna F1 je maratón nie šprint.

A bolo by to celkom iné ak by bolo sucho.

1 Like

Ja neviem ale keby sa predomnou obaja lidri zrazu smykli v zakrute za husteho ocakavaneho dazda zrejme by som zakricanie Box, Box nepovazoval ze nejaky mentalny masterstuck.

1 Like

Ja neviem, ale keby si to nevypýtal tak ide ďalej.

Keby okamžite, rázne a bez zaváhania nerozhodol tak dopadne asi tiež nedobre.

Ozaj neuveríš, ale v 250 km + rýchlosti sa robia také rozhodnutia ozaj trošku inak ako od počítača …najmä keď na nich máš zlomky sekundy, aby si to vyhodnotil…

1 Like

Bolo to super, chalani ziskali pre mercedes vela bodov a môžu sa chystať na ďalší zavod. Antoneli ma prekvapil ako to zvládol :smiley:

1 Like

Džordžo išiel dnes čistý hyena style a oplatilo sa mu. A keď ho nik nepochváli tak sa pochváli sám. Ale dnes viac bavil a zaujal Anton

Pilota s menom Anton nepoznám

Andrea Kimi Anton Elli :slightly_smiling_face:

2 Likes

Skús porozmýšľať