Russell reaguje na kritikov: V kariére som mal len tri šance na víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell vyhral svoju druhú veľkú cenu v kariére. Od roku 2022 a začiatku novej éry vyhral dvakrát on i jeho tím. Kým Lewis Hamilton zvíťazil naposledy v Saudskej Arábii v roku 2021, George Russell sa chopil tej hŕstky príležitostí, ktoré sa jeho tímu naskytli v posledných dvoch rokoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161685/russell-reaguje-na-kritikov-v-kariere-som-mal-len-tri-sance-na-vitazstvo

co na to @kiks?

Russel: v 2022 som neurobil jedinu chybu.

To mi nevychadza :frowning: a to len namatkovo prve co som si spomenul, toho bolo viac

2 Likes

Na Russella sa totalne zabudlo :smiley: Ano vyhral tu VC :slight_smile:

1 Like

Výhra, byť s přispěním okolností, Georgovi určitě udělala radost. Otázka je, nakolik přispěje k jeho sebevědomí. Aby mi nikdo nerozuměl špatně, ona určitě jeho sebevědomí nepoškodí, naopak, ale otázka zní, jak je to s Russellovou odolností ve vysoce vypjatých momentech (viz právě loňský Singapur). Ale předpokládám, že i tady dříve nebo později přijde nějaký úspěšný moment. Tlak první výhry koneckonců ustál.

Az mi ho je lito, celkem uspesny sberatel nahodnych wins, ale on sam moc dobre vi ze na to opravdove si musi jeste pockat.

Co se tyce ztraty koncentrace, to by si mel priznat a pracovat na tom, neni nahoda kdyz na nej z pitwall volaji focus focus.

4 Likes

Proste to dal na Coultharda a vyslo to.

V 2022 mal tusim najviac vyznamnych kontaktov a kolizii zo vsetkych. :smiley:

1 Like

@Kiks Bohužial náš ježek zase úradoval a Russel dostal zákaz na VC Británie. Nemá ako letieť

1 Like

Už neplatí :muscle:t2:
Dnes už nie

2 Likes

gratulace, zajtra to merc urve

Ja si myslím, že toto poradie treba zachovať …aj diváci spokojný, aj promotér, aj ja :grin:

1 Like

Mclaren je nekde jinde.