Russell radšej nenápadne ukazuje na pneumatiky: Časy hovoria za seba | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell si v Azerbajdžane nedával servítku pred ústa a dosť ostro skritizoval Pirelli za to, ako sa správajú moderné pneumatiky. Zdá sa, že na rovnaký problém narazil aj v singapurskej kvalifikácii, ale pre istotu už talianskeho dodávateľa neskritizoval tak otvorene.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172624/russell-radsej-nenapadne-ukazuje-na-pneumatiky-casy-hovoria-za-seba

Chudák George. Myslel to dobre, ale dopadlo to ako vždy. Max by mu teraz mohol dať mediálny tréning.

Myslis trening aby sa spraval ako 10 rocne decko ktoremu mamka odmietla kupit nanuk a teda jedina reakcia na to je byt len z principu neprijemny? Neviem no, myslim, ze dospely clovek sa dokaze s nepriaznivou situaciou vysporiadat aj inak ako len hrat urazeneho.

Vidím to ináč. To je práve jeho superschopnosť. Predstav si, že by sklopil uši. Chceš takého jazdca?

1 Like

No v samotnej pointe, ze zakazovat jazdcom nadavky je hlupost s Maxom suhlasim. Ale ved ostatni jazdci nesklopili usi a pocas kvaldy viaceri nadavali. Ale tak treba rozlisovat komunikaciu v aute s inzinierom a komunikaciu s mediami.

Je dôležité rešpektovať iné kultúry.

1 Like

No vidis tak ked Max bude davat rozhovor holandskej telke tak moze nadavat kolko chce. Bohuzial na tlacovkej dava rozhovor F1tke kde sa nadavat nema a musi sa tomu prisposobit. Uprimne neviem kde je taky velky problem, ved v kazdom sporte je pozapasovy rozhovor a sportovec vie, ze nema nadavat.

A to pisem ako clovek, ktory ma slabu slovnu zasobu a nadava velmi casto :sweat_smile: Ale tak tiez viem kedy si kusnut do jazyka

Ale tak videl som Maxove rozhovory a s mediami komunikoval normalne. Urazeneho hral len na tlacovke takze asi je to OK :smiley: Beriem, ze len chcel ukazat, ze nie je spokojny s tym, ze dostal trest verejnosprospesnych prac.

Ja s tebou súhlasím. Pravidlá píšu chlebodarcovia a bez F1 by Max bohatá tlčhuba nebol. Mal dostať 10tis pokutu a hotovo.

Lenže šéf FIA si od nástupu do funkcie dokazuje, že táto (ani nie jeho!) show je jeho hárem. Verejnoprospešné práce pre svetového šampióna?

Benov pipík si berie viac, ako zvládne.
Max, trhaj!

2 Likes

Tak FIA nakazala nenadavat a Max z principu zanadaval. To sa strasne dotklo FIA a dali mu zbytocne velky trest. Kedze ako pises, dalo sa to riesit financnou pokutou ale kedze FIA sa citila urazena, ze niekto si dovolil ist proti jej prikazom tak dala Maxovi trest, ktory sa ho dotkne viac. A kedze Max dostal prilisne velky trest tak protestne reagoval na tlacovke, kde odmietol odpovedat. Pride mi to detinske z oboch stran no…

Je fakt, ze FIA dokaze reagovat dost precitlivene. Myslim, ze aj minuly rok Gasly vynadal v Suzuke FIA, ze nevyvesili cervene vlajky ked bol zeriav na trati a nasledne mu dali trest za nejaku uplnu hlupost :smiley:

Ale sakra nad takymito vecami sa treba vediet povzniest. Ako pises toto mi fakt pride ako meranie pipikov :sweat_smile:

3 Likes