Russell priznal, že po prestupe do Mercedesu vyhľadal pomoc psychológa | Magazín F1 - F1online.sk

Georgea Russella mnohí nepovažujú za sympatického pretekára, ale faktom je, že vo svojej kariére urobil všetko správne. Proti nemu hralo „len“ načasovanie. Aj keď do Formuly 1 prichádzal so statusom juniorského šampióna, následne sa ocitol v rukách športového osudu a ani najlepšie výkony ho nedostali do Mercedesu v správnom čase. Keď sa konečne dočkal, nebolo to preňho ľahké.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211115/russell-priznal-ze-po-prestupe-do-mercedesu-vyhladal-pomoc-psychologa

Pomoc psychologa by potrebovalo na tomto fore aj zopar ludi …

2 Likes

Co se ti stalo…

Pomoc psychologa uz potrebuje aj moja macka. :smiley:

1 Like

thumbs up. myslim ze to uz niekedy davnejsie spominal, neviem ci priamo v spojitosti s jeho prestupom. myslel som ale ze ho navstivil ked zistil, ze uz neni v majstrovskom aute, ktore mu uslo ze doslova o rok.

kazdopadne, len silni ludia dokazu ukazat svoju slabost. a naopak, ti vnutorne najslabsi sa tvaria vzdy ako najvacsi majstri sveta.

2 Likes

Snáď sa raz spoločnosť dostane do fázy kedy nebude hanba priznať pomoc psychológa a zároveň kedy nebudeme obdivovať tých čo ho vyhľadali. Proste, že to bude normálna vec. Mám problém so zubom idem k zubárovi, nehanbím sa za to a nepotrebujem obdiv za to a tak by to malo byť aj so psychológom

5 Likes

Amen sestra ​

1 Like

Pochybuju, že by ostatní až na výjimky podobnou podporu nevyhledávali. Jenom to nemusejí nazývat psychologická pomoc, ale třeba mentální koučing atp. Při současné nezbytné komplexní přípravě by byl překvapující spíš opak.

nikdy.
a neobdivuje sa, ze niekto vyhladal pomoc, ale ze ma guraz o tom verejne hovorit.
Toto je ale nieco uplne ine ako bezna populacia. Ludia ako Russell vyhladavaju pomoc psychologa aby maximalizovali vykony a minimalizovali negativne vplyvy prostredia co je opat za ucelom maximalizacie vykonov.
Pri ludoch ako Russell to funguje vyborne pretoze ludia ako Russell maju brutalnu sebadisciplinu, takze su schopni implementovat rady psychologa. Pri mne to nefunguje pretoze ja budem aj tak prokrastinovat na f1 fore a psycholog by sa mohol aj rozkrajat.

1 Like

To je nejaka frajerina, povedat ze navstevoval psychologa ? Je to jeho odvaha ? No nie, vo svete ako F1 by to skor ci neskor vyslo na povrch, preto ci chcel, alebo nechcel to musel povedat ako prvy… Taky Leclerc je v tieni Hamiltona, aj ked podava lepsie vysledky a bude to tak stale, pokial neziska titul. Aura je silnejsia, ako vysledky. Leclerc je vybodny jazdec, no pokial bude ferrari zbierat omrvinky, Lec nebude vycnievat nad Hamiltonom aj keby ho porazil 2roky po sebe, ako Russell… A pri takej osobnosti, ako je Ham a toci sa okolo neho celi tim, toho psychologa skor ci neskor potrebovat budete, presne ako Nico R.