Za me, subjektivne samozrejme, ano.
Podle me je Russell velmi dodbry jezdec s pomerne vyvazenyma schopnostma a primerene agresivni (spis mene). Podobny typ jako Lando, nebo Waltteri. Tempar. Na jedno kolo rychlej, dobrej management, solidni prehled.
Jenze v tom je podle me lepsi Lando. No a Lando ma plne ruce prace s Oscarem. Neverim tomu co pises o
Protoze podle me tomu nic nenasvedcuje, byt je mozne, ze Lando ma v teamu lepsi postaveni ( nic divneho, za me).
Jako fanousek Maxe, treba inčident v Singapuru vubec neberu v potaz. Primarne Lando ohrozil Maxe a sebe. Za me mu nebylo mozno nic vycitat ze strany teamu, narozdil od tusim Rakouska, kde Oscar probrzdil pri utoku na Landa. Lando sice utocil na Oscara, ale bez jakekoliv umyslne agrese. Max tam zpomalil, aby mel rychly vyjezd, holt se stane kazdemu ze to neodhadne. Viz. Max minuly rok v AD.
Ale zpet k Oscarovi. Za me se blizi Maxovi. Typologicky. Nastup a potencial neskutecnej. Jestli ziska titul, tak nevim jestli bude s nekym srovnatelnej co se tyce doby v F1 a titulu. Mozna se Sebem a to uz neco znamena.
Wolfovi bych se nedivil. Pokud nemuze mit Maxe a Kimi se nezlepsi ( neni spatnej, ale treba Isack je dle me lepsi), tak je Oscar prirozena volba.
Bude zalezet na tom, kdo ziska titul. Pokud Max, tak jsou vsichni nahrany. Pokud jeden z tech dvou ( Lando, Oscar), tak druhej muze byt k mani. Ale Landa byb si podle me Toto nevzal. Na to ma George.