Russell pochválil Alonsa za jeho “chytrý ťah”. Španiel si uťahoval z komisárov | Magazín F1 - F1online.sk

Dobre :smiley:

Ze ty alebo Situs napisete, ze mam pravdu som necakal, vobec :slight_smile: Ved ide predsa o Alonsa :smiley:

Ale ani som necakal, ze tu niekto bude vytahovat pretek spred 12tich rokov :smiley:

A co na tom potentoval? Vždyť Russell se vymlátil sám a za špinavý vzduch Alonso nezodpovídá, tak to bylo vyřčeno. Tak co bylo to nebezpečné? Že se díky počínání Alonsa Russell přiblížil? No nemusel dupnout náhle na brzdu, ani podniknout výhybný manévr, a ani mu nevlítl do zadku. Prostě blbost. Kdyby Alonso zvolnit když by byl za ním na rovince Russell bezprostředně blízko, a on by bezprostředně musel reagovat či došlo ke kontaktu nebo úhybnému manévru, jednoznačně by šlo o nebezpečnou jízdu za který průjezd boxy považuji málo. Nic z toho se nestalo. Já jen svou definici nebezpečí a trestu jasně vymezuji, z jejich argumentace to nepoznám, ty z toho zcela utíkáš.

1 Like

Tak to si na tom jako Russel, ten taky nečekal, že se Alonso bude bránit jinak. :sweat_smile:
Chyba a podle mě kdyby na to lepe zareagoval, tak mohl mít teoreticky Alonsa i na lopatě.

1 Like

V poslední době jsi nějak příliš agresivní a útočný.
Nechtělo by to chvilku klid?

2 Likes

a za tym:

I´m out

1 Like

Dakujem, ale nie :slight_smile:

2 Likes

V pohodě, nevadí. I to je cesta. :wink:

1 Like

Vlastně ted, jak koukám ze srandy trochu na šachy, tak bych to přirovnal k tomu, co třeba soupeřum provádí/prováděl Magnus Carlsen. On kolikrát nehrál nejsilnější tahy, ale snažil se dostat soupeře do pozic, kde měli jen jednu jedinou správnou odpověď, jediný tah a ta sekvence tahů správných byla i delší. No a protože to bylo složité najít, tak tím vyhrával a proto je to taky taková legenda. Je to jedna z věcí kterou se více a precizněji odděloval od ostatních.

Takovou šachovou partii podle mě hrál Alonso s Perezem v Brazilii 2023.

1 Like

Co ti na tom není jasný?

1 Like

Carlsen je number 1. :crown:

2 Likes

Jj ale o mistra světa hrát už asi nebude, už ho to prý moc zmáhalo a motivaci už taky vlastně moc nemusí mít…

Já vím.
Šachy sleduji pravidelně i hraji.
Carlsen je bestie.

Bez jeho účasti nebude mít budoucí mistr světa takový lesk. Velká škoda pro celé šachy i chudáci ti, kteří budou o titul bojovat, a titul se bude timpádem lehce znevažovat.

Tak tuto vobec nie som schopny diskusie :slight_smile: Aktivne sledujem len F1, sporadicky hokej a dalsie motorsporty a tym to u mna hasne. Ale k sachom by som sa asi nedostal ani keby som mal viac casu cosi sledovat. Rekreacne si sem tam zahram, ale sledovat by som to asi nezvladol :smiley:

Nemyslím si, že by se znevažoval, tak prostě to tak je. Nikdo nikde není věčně. :slight_smile:
Já občas koukám na Nakamuru, ten se dal hodně na streamování a hraje ted i turnaj kandidátů.
Nejzábavnější jsou ale minutovky. Nechapu, jak se muže soustředit na tu hru a k tomu streamovat a mluvit do toho. :grin:

1 Like

Hele víš, že @raptor22 takhle funguje celou dobu. Pravdu musí mít jen on a je neustále agreisivní, útočí a shazuje oponenty. @Hedgehog tohle podporuje celou dobu, jen tam nesmyslně dával: “ale vy jste tohle dělali, tohle jste psali, tak si to zasloužíte”. Což je číčovina což tu každý vidí, tady nikdy nešlo o reakci ohledně toho co jsme psali my, tady šlo o to vytvuřit falešný obviňování a obhajování toxického chování. Můžeš použít příměr Putina a jeho lží, proč napadl Ukrajinu.

image

2 Likes