Dobre
Ze ty alebo Situs napisete, ze mam pravdu som necakal, vobec Ved ide predsa o Alonsa
Ale ani som necakal, ze tu niekto bude vytahovat pretek spred 12tich rokov
Dobre
Ze ty alebo Situs napisete, ze mam pravdu som necakal, vobec Ved ide predsa o Alonsa
Ale ani som necakal, ze tu niekto bude vytahovat pretek spred 12tich rokov
A co na tom potentoval? Vždyť Russell se vymlátil sám a za špinavý vzduch Alonso nezodpovídá, tak to bylo vyřčeno. Tak co bylo to nebezpečné? Že se díky počínání Alonsa Russell přiblížil? No nemusel dupnout náhle na brzdu, ani podniknout výhybný manévr, a ani mu nevlítl do zadku. Prostě blbost. Kdyby Alonso zvolnit když by byl za ním na rovince Russell bezprostředně blízko, a on by bezprostředně musel reagovat či došlo ke kontaktu nebo úhybnému manévru, jednoznačně by šlo o nebezpečnou jízdu za který průjezd boxy považuji málo. Nic z toho se nestalo. Já jen svou definici nebezpečí a trestu jasně vymezuji, z jejich argumentace to nepoznám, ty z toho zcela utíkáš.
Tak to si na tom jako Russel, ten taky nečekal, že se Alonso bude bránit jinak.
Chyba a podle mě kdyby na to lepe zareagoval, tak mohl mít teoreticky Alonsa i na lopatě.
V poslední době jsi nějak příliš agresivní a útočný.
Nechtělo by to chvilku klid?
Dakujem, ale nie
V pohodě, nevadí. I to je cesta.
Vlastně ted, jak koukám ze srandy trochu na šachy, tak bych to přirovnal k tomu, co třeba soupeřum provádí/prováděl Magnus Carlsen. On kolikrát nehrál nejsilnější tahy, ale snažil se dostat soupeře do pozic, kde měli jen jednu jedinou správnou odpověď, jediný tah a ta sekvence tahů správných byla i delší. No a protože to bylo složité najít, tak tím vyhrával a proto je to taky taková legenda. Je to jedna z věcí kterou se více a precizněji odděloval od ostatních.
Takovou šachovou partii podle mě hrál Alonso s Perezem v Brazilii 2023.
Co ti na tom není jasný?
Carlsen je number 1.
Jj ale o mistra světa hrát už asi nebude, už ho to prý moc zmáhalo a motivaci už taky vlastně moc nemusí mít…
Já vím.
Šachy sleduji pravidelně i hraji.
Carlsen je bestie.
Bez jeho účasti nebude mít budoucí mistr světa takový lesk. Velká škoda pro celé šachy i chudáci ti, kteří budou o titul bojovat, a titul se bude timpádem lehce znevažovat.
Tak tuto vobec nie som schopny diskusie Aktivne sledujem len F1, sporadicky hokej a dalsie motorsporty a tym to u mna hasne. Ale k sachom by som sa asi nedostal ani keby som mal viac casu cosi sledovat. Rekreacne si sem tam zahram, ale sledovat by som to asi nezvladol
Nemyslím si, že by se znevažoval, tak prostě to tak je. Nikdo nikde není věčně.
Já občas koukám na Nakamuru, ten se dal hodně na streamování a hraje ted i turnaj kandidátů.
Nejzábavnější jsou ale minutovky. Nechapu, jak se muže soustředit na tu hru a k tomu streamovat a mluvit do toho.
Hele víš, že @raptor22 takhle funguje celou dobu. Pravdu musí mít jen on a je neustále agreisivní, útočí a shazuje oponenty. @Hedgehog tohle podporuje celou dobu, jen tam nesmyslně dával: “ale vy jste tohle dělali, tohle jste psali, tak si to zasloužíte”. Což je číčovina což tu každý vidí, tady nikdy nešlo o reakci ohledně toho co jsme psali my, tady šlo o to vytvuřit falešný obviňování a obhajování toxického chování. Můžeš použít příměr Putina a jeho lží, proč napadl Ukrajinu.