Protože Alonso
Vždyť je to směšný, jestli pojedeš na dalnici a někdo ti dupne na brzdu, ale je od tebe přes 100 metrů, no tak asi to neni break test. Ten by byl, kdyby někdo jel pred tebou a hned dupl na brzdu
david ma na to upozornil spravne, lebo som zle sformuloval svoj hint
u tohto nekopem, ale tak neni alonso v pozicii obete u casti fans kvoli 20s z minula a teraz, kde uz radsej povedal, ze nebude komentovat aby zas nemal problem?
Na keby sa nehra. Dotkol sa jej, spraval sa na trati nebezpecne a dostal trest. Na tvoju otazku neexistuje odpoved.
Aha, tak děkuji, prostě Alonso.
Viděl jsi Kanadu 2012 jak se Ham zkusil vyhnou před Alonsem detekci DRS?
To bylo 2013 a těch příkladů je daleko víc. V AD od doby co se meozilo DRS na ty dve rovinky.
Ok, tam má Raptor co za výmluvu?
Alo do nich rypl skrz Austrálii, já tohle plně chápu. Ve výsledku se ta Austrálie neřešila ani na drivers meetingu, tak je prostě něco špatně. Tohle rypnuti je za mě v pohodě, nevidím v tom nic spatnyho a co se týče trestu, tak jsem napsal už dost k tomu. Problém je u FIA a jejich dohlížení na pravidla a jejich vyklad.
no, mozes skusit pisat dopisy Domenicallimu jak svojho casu pisal ten typek co ho tu minule postoval Puff, taky dlhovlasy, Whitingovi ci komu
inak je to stale len tocenie sa v kruhu ohladom problematiky FIA riesit veci nejak zodpovednejsie (?), nehnevaj sa
Vysoka skola argumentacie. Alonso dostal trest a ja ten trest obhajujem, tak som proste Alonsov hater dobre pre teba
Spíš pro tebe, když se tě ptám kde byla ta hranice pro trest. Odpovědět že na kdyby se nehraje to je hodně poučný
Ano asi videl. Videl si ty ako Massovi v Madarsku 2008 zlyhal motor? Aj Leclercovi zlyhal pohon v Bahrajne 2023, asi tam bude suvislost, nevidis ju tam?
Jako že Ham si tam tehdy nehrál s detekčním bodem ale že mu selhal motor? To je uplná ztráta času s tebou hele
Co sa tu vlastne tocis okolo stlacenia brzdy?
Ja uz neviem ako ti to mam povedat. Trest dostal za to, ze sa choval na trati nebezpecne, nie za to, ze stlacil brzdu.
Tu spomaloval (nie brzdil!!!) aby dal Piastrimu DRSko a kryl sa nim. V Australii tiez brzdil aby dal Russelovi DRS aby ho lahsie predbehol? Sak sa uz trosku pocuvajte vy fanatici FFS
Tam zvolnil aby poskytl Russellovi více špinavého vzduchu a sám měl co nejvíce plynulý výjezd, nechápu proč ti to píšu, ty zdá se vůbec netušíš.
A v Austrálii, chtěl Russelovi dát ochutnat více špinavého vzduchu. V šachách taky nehraješ stále stejné zahájení a koncovku. Alonso si prostě dovolil v tom kole vytáhnout defenzivu, kterou mnozí považují za oprávněnou. Skousni to.
Hehe, povie ten co sem taha cez dekadu staru vec nechces na mna vytiahnut nieco z 80tych rokov? Sice tam nemali DRSko ale mozno to Alonsovi nejako pomoze
A mnohi ho aj skritizovali za tu hlupost co skusal a naivne si myslel ze mu prejde a co s tym? Co to dokazuje? Ideme ratat hlasy? Komu sa to pacilo a kto to odsudzoval?
Alonso vytiahol defenzivu, ktorej exekuciu posr4l a dostal za to patricny trest. To si “skousnite” vy traja fanatici.
Kaslem na to, mi nedoplo s kym som sa nechal zatiahnut do diskusie a tu je akekolvek kritizovanie Alonsa nepripustne a okamzite vyvratene argumentami "A v Kanade 2012 Hamil… "
A co si jako čekal? Že, že ti budem psát jakou máš vlastně pravdu? Však si s ničím převratným než s urážkama a termínem vybrzdění - což považuji za totální nesmysl v tom případě - nepřišel. Jinak penalizaci jsem už skousnul, jen jsem dávám svůj pohled a stále si myslím, že ta penalizace je úplně mimo a chapu, proč Alonso vytáhl po včerejším závodě tu ironii no.
A nikdo ti nezakazuje kritizovat Alonsa. Nebo to, že ho někdo brání je ten problém?