Russell očakáva Verstappena v boji o titul a chce si s ním zmerať sily (ANKETA) | Magazín F1 - F1online.sk

Ak by sme usporiadali anketu o tom, ktorých dvoch jazdcov by fanúšikovia chceli vidieť v boji o titul, súboj Maxa Verstappena a Georgea Russella by pravdepodobne patril medzi najpopulárnejšie voľby. Pilot Mercedesu po barcelonských testoch veľmi nahlas chválil novú pohonnú jednotku Red Bull Powertrains a avizoval, že Verstappena očakáva v boji o titul aj v tomto roku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225869/russell-ocakava-verstappena-v-boji-o-titul-a-chce-si-s-nim-zmerat-sily-anketa

Ja jsem zvedavy na prvni zavod a uvodni rozlozeni sil.

1 Like

Bože už teraz mi je zle pri predstave, že tento politik a pokrytec bude dominovať. Lujzo bol aký bol, ale nebol aspoň takto dorobený

3 Likes

Ty uz si z neho dosrany?

Lui v boji o titul??srandisti

Me prijde, ze dela umely hype jak to bude tezky boj a jak to bude vyrovnane a jak by chtel porazit ferovo Maxe … jen z toho duvodu , ze vi jak silny jeho monopost je a jak to bude nerovny souboj v jeho prospech nejmene na zacatku prvni pulku sezony…

4 Likes

No len aby ho aj kimi nepobil. To bude zase placu potom

Měřit síly budou na začátku tohoto cyklu hlavně monoposty.

1 Like

V té anketě vyloženě chybí varianta Max-Fernando, to by bylo supercool…
Ale teda ještě lepší by byl “vícecestný boj”, kdy by byli 3 či dokonce 4 piloti :slight_smile:

2 Likes

V anketě nejvíce chybí boj Kimiho s kýmkoliv.

Verstappen a Leclerc v autách ktore by boli podobne, to by bola najlepsia sezona

3 Likes

ten ma hlavu ustrelenu a to ešte neni ani majster, čo to bude ked bude prvý v šampionate a bude mať titul na dosah :smiley:

1 Like

Ak máte vyhrať, musíte si to vybojovať férovo na trati,“ dodal Russell .

Tak, ako v 2021? Si robí srandu?

1 Like

O titul bude bojovať Mercedes a Astronóm ,teda Russell a Alonso.Mozno sa zapojí ešte McLaren,ale Max nemá žiadnu šancu,možno v druhej polovici sezóny sa ako tak dotiahne ,ale to skôr Ferrari bude lepšie ako Red Bull.

Kimi bude rad, ak pobije vsetkych jazdcov v slabsich autach.

Čo na to miestni odborníci, ktorí sa tu hádzali o zem, že Mercedes mal v čase svojej dominancie jednoznačne aj najlepšie aero? :sweat_smile:

A opäť Russell chváli umelú jednotku Red Bullu, to je prevít. Všetci predsa vedia, že Verstappen je umelý produkt, ktorý vyhrával len vďaka tomu, že mal lepšie auto ako jeho kolegovia.

noris a alonso, to by bolo posusnavicko :slight_smile:

Majstra sveta dako ignorujete :joy:

1 Like

Vsak si spomen co hovoril Russell pred poslednymi pretekmi v sezone.
Ze sa pokusi dostat pre McLareny na podium, s jasnym cielom sa miesat do majstrovskeho boja.
Pochopil som to tak, ze Landovi titul urcite nepraje.

1 Like

George sa riadi heslom: nikdy nič nikomu, iba sebe samému. Keby Toto zaviedol maniere oranžových, to by boli šťavnaté vysielačky.