Russell o svojej budúcnosti: Nemám najmenší stres ani obavy | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell mal v Bahrajne vynikajúci víkend a Max Verstappen, naopak, veľmi nevydarený. Holandský pretekár urobil všetko správne, len jeho Red Bull ho poslúcha čoraz menej. Preto sa okamžite objavili špekulácie o odchode štvornásobného šampióna. Jednou z potenciálnych destinácií je Mercedes, kde sa George Russell momentálne pokúša získať novú zmluvu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195867/russell-o-svojej-buducnosti-nemam-najmensi-stres-ani-obavy

Mercedes ho nema preco vymenit, aspon zatial nie, jazdi spolahlivo a nosi body. Pozrel by som si ako by to bolo v pozicii realneho boja o titul, Leclerc a Norris to nezvladli najlepsie, tam sa lame chleba, mozno by prekvapil.

Múdro ako vždy.

Presne pre toto dostane teraz 2 rocny kontrakt plus opcia.

aby bolo jasne - opcia je vyhodna pre stajnu a nevyhodna pre pilota. pre pilota je to pritaz.

1 Like

Ani Perez nemal najmensie obavy. :grin:

Ale George je na tom lepsie. V pripade nuteneho odchodu z Mercedesu by si miesto nasiel velmi lahko. Napriklad v Red Bulle.

George je na Tom lepšie lebo u neho nie je narozdiel od Pereza dôvod ho vymeniť.

Tam u neho ide o to, aby to bolo miesto v tíme, kde by mal garantovaný boj o titul. A to RB v budúcej sezóne asi nebude nejaká raketa.

Za mňa je veľké sklamanie, že tento chlapík zatiaľ tých príležitosti na víťazstvá vo Veľkej cene veľmi nemal. A keď už mal, tak mu šťastie nešlo naproti (Sakhír 2020, Belgicko 2024).

Snáď ostane v Mercedese a v ďalších rokoch mu dajú auto s potenciálom bojovať o titul.

Sakhir 2020 mrzi dodnes, velmi som mu vtedy prial. A bola to veeelka nahoda, ze takmer dokonaly Mercedes ho takto odpalil. Ale aspon svojim vykonom vyliecil Lewisa rychlejsie ako doktor. :smiley:

Tak Sainz rozhodně podával velice dobré výkony a nakonec musel do béčkovéhoo týmu…