Russell o spore s Verstappenom: Nie sme žiadni kamaráti | Magazín F1 - F1online.sk

Byl pomalej, celkove nevyraznej.

Jsem překvapený, že tam je třeba 2x Adele Rolling in the deep , Set Fire to the Rain. To bych měl za to, že nikdo vyhledávat nepotřebuje, protože je to strašně profláklé. Kdo ví jestli ten seznam je opravdu Real…

1 Like

Hm, Norris v F1 od 2019, Piastri od 2023.

1 Like

RB dvojicu by som vymenila s chlapcami s Williamsu a tiež dvojicu sauberu za haas, ale tam nie som objektívna. Inak to trafili celkom

1 Like

Já si teď ujíždím na…

4 Likes

Máš hezkých pár roků zpoždění. :wink:

Tak já jsem ještě mladý ucho. Navíc jsem ji dřív moc nemusel. :smiley:

Madonna má ve skutečnosti na sputnikmusic (ne, nejsem proRuskej), kde to je narvaný metalovýma fanouškama, jedno z nejlepších průměrných hodnocení pro pop hvězdy, imho.

1 Like

Já Madonu taky nemusím, ale hezká písnička se ocenit musí. :slightly_smiling_face:

1 Like

Myslel jsem ze tam hraje hlavni roli v podtextu cerny Jezis, jako oslava Lewise, asi ne :sneezing_face:

1 Like

Však v tom klipu hraje.

123as

1 Like

Kurt Kobain podle toho urcite napsal Smells Like Teen Spirit, chvilku klid a chvilku bes.

V tom pripade na konci sezony z toho songu asi bude win hymna.

Vůbec nevím co píšeš. Já z hudby znám pouze Hard rock, country a trochu noty. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

No je to rock (grunge )

1 Like

Nirvana je fajn, ale přišla moc pozdě. Dotáhnout se třeba na Slade už bylo nemožné.

1 Like

Slade pocujem prvy krat :smiley:

ok, Cum On Feel The Noize z pocutia poznam ale nie v prevedeni Sladu

Ale éra květinek taky byla hezká.

Neříkej že neznáš, nebo Tě pošlu do kouta klečet. :grin:

To zna kazdej :crossed_fingers:, navic ja zrovna posloucham hudbu napric celym dobovym spektrem.

1 Like