Russell nebol spokojný s Leclercom, no ani sám so sebou: Predviedol som biednu jazdu | Magazín F1 - F1online.sk

Vzhľadom na všetky problémy, ktoré Georgea Russella postretli v nedeľných pretekoch, so štvrtým miestom môže byť spokojný. Pilot Mercedesu si to aj uvedomuje a otvorene priznáva, že taký dobrý výsledok si nezaslúžil. Na jednej strane si sype popol na hlavu, na druhej však so zdvihnutým obočím komentuje počínanie Charlesa Leclerca.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211966/russell-nebol-spokojny-s-leclercom-no-ani-sam-so-sebou-predviedol-som-biednu-jazdu

You have to leave the space all the time you have to leave the space. Leclerc bol príliš optimistický, na druhú stranu Russell na špinavca nenechal ani milimeter

1 Like

Ale prosím ťa taký gentleman ako Džordžo a správať sa ako špinavec? To nejde dokopy :smiley:

1 Like

Tu mu podľa mňa krivdíš. Russell tam nespravil nič zlé, skrátka išiel svoju stopu. Tu je to buď racing incident alebo kontakt zavinil Charles, neskúmal som onboardy a to, či bol mimo trate alebo nie.

Ale sympaticky to Russell zhodnotil, že zobral časť viny za slabší výkon aj na seba.

Komisárom hovoril niečo iné

Tak novinárom povie dačo a komisárom povedal, že to bol racing incident. Tak čo si o ňom mám ptm myslieť?

A v jednom rozhovore povedal, že to bol dobrý overtake
image

1 Like

viac takychto veci treba praveze - alebo sa budeme pozerat na DRS-y, undercuty a dalsie anglicke pojmy ale predbiehat nikto nebude

1 Like

Neviem. Možno medzi tými vyjadreniami videl zábery a zmenil názor. Z monopostu je predsalen obmedzený výhľad a každý to vidí po svojom.

Dnes by som Russella vôbec nekritizoval. Nijako do vysielačky neplakal, rovnaký názor ako on, by mal na jeho mieste počas preteku každý pilot. A každý by sa ozval na jeho mieste počas preteku.

A po pretekoch objektívne skritizoval aj sám seba za svoju nevýraznú jazdu.

To je přesné. “Já jsem si jel svou stopu”. No jo chlapečku, ale když je někdo vedle tebe, tak to jaksi nejde.

2 Likes

to hej, ale predsa by som si len počkal na “objektívnu” Kiks ako to zhodnotí ona :smiley:

Tá už to zhodnotila v live vlákne a dostala tam taký náklad od všetkých, že sa zas nejakú dobu asi neukáže. :sweat_smile:

3 Likes