Russell naznačuje, že v porovnaní s Antonellim má podradnú techniku | Magazín F1 - F1online.sk

Po belgickej kvalifikácii by sme mohli konštatovať, že Kimi Antonelli opäť rozdrvil svojho tímového kolegu. George Russell zaostal o viac ako polovicu sekundy v totožnom aute, ktoré však podľa neho nie je až také totožné, ako by sme sa mohli domnievať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239906/russell-naznacuje-ze-v-porovnani-s-antonellim-ma-podradnu-techniku

mercedes asi “nahodou” nasadil do russellovho auta zakaznicku specifikaciu motora :slight_smile:

Mezi Mercedesem a Red Bullem už ani v tomhle není rozdíl. Oba týmy lobbují u FIA, mají zvláštní protekci a k pilotům mají rovnocené přístupy asi jako jako za dob Majkla ve Ferrari

Podobný problém měl i když se dařilo Hamiltonovi. Byl nějaký problém, který nemohli najít, ani když mu 3x rozebrali auto.

Pak když ho porazil, tak bylo po problému.

tak ten problém na telemetrii je očividný, ale nepředpokládám, že pojedeš do Mercedesu za to stejný co dělal RBR druhým jezdcům

Russell je odpisany, to co mu spravil tim v monaku a v barcelone je jasnym dokazom, kontrolovana dominancia antonelli bude najmladsi majster sveta v historii F1, nikto ma nepresvedci ze v mercedese su tak blbi ze nevedia ze ked si neodpykas trest tak dostanes drive through…

Nějak mi nekoreluje nadpis s tím co tvrdi George.

Po Silverstone sme uvažovali, či to nespôsobuje jazdecký štýl a technika, no už sme dospeli k záveru, že to nie je ono.”

Russell naznačuje, že v porovnaní s Antonellim má podradnú techniku

Nechci se hádat, ale pokud neni chyba v překladu, tak George tvrdí, že v technice to není.

Holt to chce asi víc makat. Asi nějak špatně mačká tlačítka. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nevim kolik George bere, ale nevypadá to na dobře vynaložené peníze ze strany Tota.

Ja som to vravel, Mercedes si skrátka vybral najmladšieho šampióna a Russella zákerne interne odpísal.

Nie je veľmi pravdepodobné, aby mu minulý rok nakladal, tento rok v prvej VC tiež a zrazu postupne začne strácať až na takúto priepastnú stratu a stráca každý jeden víkend.

Kimiho mám rád, ale toto veľmi zaslúžené nie je. Russell je oveľa lepší pilot ako sa nám to snaží Mercedes povedať, respektíve Kimi zatiaľ nie je taký hviezdny oproti Russellovi.

Nepamätam si, že by niektorý tím takto špinavo podkopával vlastného pilota, ktorý má šancu na titul a patrí k top pilotom, v takejto skorej fáze sezóny. Navyše ešte počas dominantnej sezóny, v ktorej si to mohli rozdať o titul v rámci tímu.

Russella mám asi najmenej rád zo všetkých, ale za týchto okolností by som mu ten titul doprial asi viac ako Kimimu. Hlavne ako karma Totovi.

Takze ziadny supertalent ale Wolffove spinave hry?

Musim to zopakovat - Antoneli je taky talent, ze by si ten suboj o titul zasluzil.

Toto su len cachre s ADUO. Rovnaka playbook ako to co robili Bottasovi, najvypuklejsie to bolo vidiet v 2021.