ja som ta podporil
U té elektroniky je pár věcí jednotných a něco dokonce přímo z FIA, tuším právě transponder je jednou z nich. Tady to asi budou muset zkoumat více, popravdě netuším, co přesně je v řádech uvedené.
Ale osobně bych to spíše nechal bez penalizace…
Myslím, že pokud můžou, tak to bez penalizace nechají. Úprava výsledků od stolu snad nedělá radost ani komisařům.
Tím si nejsem vůbec jistý. Dnešní SC nebyl žádná náhoda, ale záměr.
A já vím, kdo za tím byl! Ajťáci !!!
Samozřejmě, určitě klikli na špatnou aplikaci.
Len si to nepostrehol. Potom aj bola iná grafika poradia. Niečo tam nebolo 100% funkčné.
Bez trestu, ok. Je to fajn, bylo by to hodně kruté.
Tak to mi je ale úplne jedno v koho je to réžii, otvorilo sa DRS vtedy, kedy sa otvoriť nemalo a je úplne jedno čo to spôsobilo. Lenže tu si zasa niekto (ne)rozdá tresty ako sa mu to zrovna hodí
tebe to mozno jedno je, ale skutocnost je takato:
Ale pokud pravidla v tomhle případě připouštějí jiné řešení než striktní diskvalifikaci, tak je to nejspíš v pořádku .
no aj ta elektronika ktora je v rezii fia a je zaplombovana sa moze pokazit vdaka tomu, ze napr. auto viac nadskakovalo, presiel tvrdo cez obrubnik, spravili zle chladenie …
a jemu sa asi pokazilo nieco viac ako len elektronika od fia, mal problemy s volantom a to je plne v rezii timu
ak stlaci vysielacku a aktivuje sa drs tak asi neprislo k chybe na “blackboxe” co dostavaju od fia, toto je chyba timovej elektroniky, ona dala signal na aktivaciu drs
mam taky pocit, ze ak riaditelstvo povoli pouzivanie drs tak to je mozne otvorit aj bez toho aby bol jazdec v 1s za inym autom a prakticky kdekolvek na okruhu a je na jazdcovi aby si to ustrazil. nieje to nijak blokovana, ze ak niesi do 1s a niesi tam kde je povolene drs, tak ze aj ked stlacis tlacitko tak sa nic neaktivuju
čo iné z toho článku má vyplynúť ? veď tam je len zreprodukovaný rozhovor. A že nezískal žiadnu športovú výhodu ? To je asi taká variabilná formulácia, že ju môžeme použiť aj na opotrebovaný plank, však Lewis by tak či tak v Číne skončil 6. tak tiež nezískal žiadnu výhodu.
Ďalšia vec, ak to bolo teda také vážne, že stlačením tlačidla sa aktivovalo niečo úplne iné tak potom mal z ohľadu na bezpečnosť odstaviť monopost
Dnes musím před Georgem smeknout. Krásný výkon, hodně vydřené 2 místo.
Poprvé mu dávám 10/10
ono tých 10z10 pre Russella bude teraz asi častejšie, keďže tvoj bývalý idol už jazdí v červenom, však ?
Myslíš, že to je neobjektivní 10/10? Nebo jak to myslíš?
Dneska mi Alonsa 2012 připomínal právě Russel.
Takhle vyučuje profesor Kimi Antonelli.
To byl Verstappen?
Ja som len čakala kedy sa mu celé auto rozpadne co kolo to dáky problém, ale ustál to