Russell krotí prehnané nadšenie: Až taký progres sme neurobili | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa nedomnieva, že výsledky Mercedesu na Veľkej cene Kanady znamenajú výrazné zlepšenie konkurencieschopnosti tímu. Poskakovanie sa síce v Montreale zmiernilo, britský mladík však hovorí, že vždy, keď tím niečo na aute zmení, objaví sa ďalší problém. Vrásky na čele im napríklad stále spôsobuje príliš tuhé odpruženie monopostu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/68728/russell-kroti-prehnane-nadsenie-az-taky-progres-sme-neurobili

Akoze nie…ToTo predsa vravel ze mate majstrovsky monopost :smiley:

Co rozhovor, to kritika tymu, na kolik let ze dostal smlouvu? Evidentne se mu tam nelibi, sampionovi bez vitezstvi, trochu pokory by neskodilo, mel by si vzit priklad z kolegy, ten maka.

Akože toto už chce akú stratu zábran - napísať verejne hocičo ? :joy::joy::joy:

Kritika tímu a kde ? Kde to vraví ? Aké sťažnosti ? Čítanie síce ma povzbudzovať kreativitu a predstavivosť, ale toto je páč trocha moc :joy:

Majster sa nesťažuje ??? Reč je stále o Lewisovi ?

Čítanie s porozumenim sa učí na 1.stupni ZŠ.
Bože to je …… nemám na to slovo :woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

Ja už sa ozaj nevládzem ani smiať :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

3+2 bohužiaľ pre teba :joy::joy::joy:

Našťastie pre Mercedes - oni sú zjavne spokojní a tvoj názor ich asi nejak zasadne nezaujíma :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Like

No ja fakt neviem, ale že by Mercedes začal pripravovať pre obidvoch pilotov rovnaké vozidlá ? Ináč verejné vyjadrenia pilotov k technickým záležitostiam beriem s odstupom, podobne ako vyjadrenia zaslepených fanúšikov, alebo zaslepených antifanúšikov…Aj keď niektoré sú fakt psycho.

Russelluv pristup k tymu a mediim neodpovida vysi jeho kreditu, po celou dobu co je v F1, mistr sveta na puse, nic pro me. Jeste par zavodu a zacne byt v tymu nenavideny, to bude vsechno. Az se auto rozjede Hamilton ho prevalcuje a zazrak jmenem Russell se rozplyne.

Zatim si to muze dovolit tak to dela, pri plnohodnotne konfrontaci nebude mit sanci.

Zdravím chlapi.
Fandím Maxovi, ale máte celkem pravdu. Mám podobný pocit z Mercedesu. George jezdí spíše na sebe a Lewis dělá více pro tým a aby tým posunul o boje o první místo. Nadruhou stranu se nesmíte Georgovi divit. On zajíždí životní výsledky a má životní sezónu a stačí mu tam kde je. Lewise to nezajímá jestli bude 4 nebo 5. On chce další titul. Testuje a experimentuje a Georguv cíl je jen porazit Lewise a to mu stačí, jak říkám má životní výsledky.

Životní výsledek George. Ano
Poráží Lewise. Ano
Maji na Redbull. Ne.

Takže mu to stačí a je šťastný za toto. George mě zklamal svým chováním z Netflixu. Ani bych se nedivil kdyby vše dělal na sebe. Auto posouvat nepotřebuje on žije svůj sen.

2 Likes

Nazdar :slightly_smiling_face: Ubezpečujem ťa, že @Kiks ti ešte dnes detailne vysvetlí, ako sa veci majú a hlavne ako je to s Georgeom. Takže buď dnes ready, vysvetlenie príde čoskoro :wink:

najtdvrdsie na tom zacal pracovat Wolff.

1 Like

Ako že nepotrebuje ?
Veď jeho cieľom je vyhrávať a získať titul nie jazdiť 5. A na to asi potrebuje posúvať auto- aby boli spať na cele. Máš pocit že on je spokojný lebo jazdi 5? Veď do Mercedesu chcel ísť bojovať o titul snáď, takisto ako LH.

Všetci pozeráte na krátkodobé obdobie ale úprimne pochybujem že sa na neho pozerá práve George. Síce ma viac času ako Lewis ale Lewis už tituly ma- takze asi vie že ak ho chce musí tímu pomôcť. Preboha ozaj máte pocit že titul chce iba Lewis ?

Takisto ako pochybujem že by mu To Mercedes dovolil - feedback potrebujú od oboch a ozaj si niečo prečítajte čo a ako testujú skôr ako píšete. Ja neviem z čoho vznikol tento narativ ako George nič nerobí a jazdi na seba- stačí pritom citat vyjadrenia tímu.

Ale áno problém je že LH toto nemotivuje kým GR áno. Ale to nie je problém GR. A zjavne ho ako každého motivuje poraziť kolegu.

Nie je čo kritizovať jazdecký tak sa tu vytvára narativ sebeckeho a lenivého jazdca ktorému je tim jedno- pritom ho mediálne podržal ovela viac ako Lewis tento rok ale ten jw jazdcom ktorému na niečom záleží. Prepáč Ale toto jw len hľadanie dôvodov prečo mu naložiť. A hľadanie výhovoriek prečo nevedie LH v time

Posúvanie autá je aj o jazde na simulátore - možno preto to nastavenie trafia lepšie - lebo na ňom sedí častejšie ( a áno viem to lebo sledujem kde sa nachádzajú a keď je LH v Monaku alebo NY tak asi nie je v Brackley a takisto to postuje Mercedes.) a paradoxne minulý víkend a aj v Barcelone sa podľa všetkého experimentovalo na aute GR. Takze prečo stále rozprávka ako to robí iba Lewis a ako iba on pracuje ?

To je bohužiaľ výhovorka - ak by pracovali rovnako ako teraz a Lewis mal viac bodov mlčali by ste všetci.

Chovanim v Netflixe? Čím konkrétne - čo myslíš ( mesiace čakám na odpoved tak skus) ? A navyše nejdes ozaj netflix a to čo sa tam postriha brat vážne že nie ?ved tam sú veci out of context úplne bežne - Mercedesu to nevadí berú ako časť hry povedali to viac krát. Fakt úprimne tá prosím o odpoved na ten Netflix.

1 Like

O GR sa všeobecne hovorilo ako makal pre tim - povedal to každi jeho šéf. A ako vždy robil veci aj nad rámec- takzw ozaj pochybujem že sa to zmenilo.

Toto a Shovlin jeho prácu pre tim chvália - nájdi si to.Prečo by to inak robili ak by nič nerobil pre tim ???

Ja nechápem prečo máte potrebu vymýšľať si take veci. Či vám to nejak pomáha.
Mne to je ľúto že sa toto začalo diať a ozaj LH sa da brániť aj normálne. Práve toto skor podporuje odpor.

Paradoxne sám GR neustále obhajuje aj LH a správa sa k nemu s úctou- a čo za to dostáva od LH fans = iba viac hejtu.

Keby chodil rozprávať Ako je lepší, dristal do médií a neposlúchal čo mu vraví tim tak ešte OK pochopím - Ale to sa nedeje. Lewis mohol mať ešte aj takého kolegu- čo by ste robili potom ?

Ale ak sa sebeckostou a lenivosťou berie že nebude robiť za LH aby ho on potom porazal - tak Ok je sebecky. Ale Lewis je presne rovnaký - spolupracovať bude len kým ho to neohrozí a viac krát to ukázal. Každý chce poraziť kolegu- Ako kazdy normálny jazdec. Lewis bol ako mladý presne taký a preto je kde je. To je normálne u jazdcov tejto úrovne. A znova Bottas už nie je avšak jeho prístup k titulom nevedie. Presne preto už tam nie je lebo nebol budúcnosť a Wolf to vedel. Lewisov comfort už nie je priorita.

V jednom sa tvárite ako sa prišiel iba voziť 5 a potom Ako je prehnane ambociozny v jednom príspevku - tak už sa aspoň rozhodnite. To sa naraz neda.

A GR bol zvyknutý vyhrávať takzw životne výsledky to nie sú.

A sen si rozhodne nežije- sen je byt MS F1 a tam ešte nie je.

1 Like