Pozeram, ze mas zase zachvat.
Si prebral stafetu po Honzikovi?
Pozeram, ze mas zase zachvat.
Si prebral stafetu po Honzikovi?
Keď si nedáš povedať…
že podľa súčasných pravidiel to bolo fér. Max dostal 1 track limit podľa previdiel a zaradil sa na správnu pozíciu. Ak sa ti nepáčia súčasné pravidlá a zdá sa ti, že situácia George - Max bola nefér. Choď a zmeň konečne tie pravidlá, aby boli fér.
V Monaku George prešiel šikanou a predbehol Williams. Dostal trest podľa pravidiel a očividne
Nakoniec na tom aj tak získal aj s penalizáciu.

Pravidlá sú teraz nejako nastavené. Nie sú dokonalé. Mohli by byť aj lepšie. Ale teraz je to tak ako to je. Ak ti tak záleží na tom aby to bolo lepšie, obuj sa do toho a zlepši to. Tvoje nariekanie na diskusnom fóre tie pravidlá nezmení.
Nefnukaj tu tolko ako male decko kolko mas rokov 15?
@Jos_Is_Back
@helmutko
@stev
@Rolandyno
Sa vas tu zislo, Verstapenova elita. Potlapkajte si po pleciach 
Pekne popisana situacia a ty sa zmozes na
Aha, koment zmeneny
Asi si si uvedomil… KRASA 
Si pozri to nespocetno komentov co tu denne davas a vsade to iste o Verstapenovi. Len spinu na McL vytahujes a potom sa uchylis k posmeskom na sefa Mclarenu ? Ako male dieta na zakladke… ved to je tvoja vizitka…
presne ako tento dole 
Presne tento tu naklada ludom co pisat nevie
Ty ani tych 15 nemas a ak ano, RIP slovakia…
A ty tu dookola o pravidlach pises. JA som ti hore napisal ze ja netvrdim, ze mu ma vratti poziciu. Len ze tym nestratil pozicie na co pravidla nie su… vratis pozicie iba co si ziskal nie tie, pred ktorymi si sa ubranil vyjazdom mimo trat. Ako Leclerc… to je cele a ty mi tu stale o pravidlach dookola pises.
JA sa nedozadujem aby Ver dal poziciu Russ, ktory ju ani nemal… citaj pozorne a rozhodne mi sem nejake monako posielat nemusis. Takych situacii bolo vela. Aj Hamilton v nemecku tusim z najazdu do boxov strihol s5 na cielovu…
Si sklamany ze tvojmu Luimu to nejde? Preto tu tolko vyplakavas?placko 
Neuveriteľné však? Keď je článok o tom či sa dodržali pravidlá a boli správne rozdané tresty:
Podľa pravidiel Max Georga o pozíciu neobral.
Načo to píšeš mne tu na fóre? Keď ti na tom naozaj záleži, choď do FIA získaj tam kompetencie a zmeň tie pravidlá aby to bolo fér a spravodlivé. To že tu neustále plačeš nezmení veci k lepšiemu.
A stale si ficim na tom istom. ja netvrdim ze ho obral. Ja som pisal ze tym vyjazdom mimo trat sa ubranil strate pozicii pred jazdcami za nim co boli mercedesy… ano voci ferrari poziciu vratil.
A nejdem do komisie, nemam tam potrebu ist, nedostanem sa tam, nemozem odcestovat 
Ja pisem na fore, ktore o diskusii a nie o tom, aby som menil pravidla. Ale taketo bludy asi pises uz len preto, ze neni o com pisat.
Co som pozeral niekolko vlakien, mas tam neurekom prispevkov o plakani a vsimol som si, ze ta absolutne vsetci ignoruju 
Tak aspon ti ja odpisem, lebo si tu za dost velkeho sasa… dufam, ze si to nehodis z okna 
Hlavne ze ty si tu hviezda a kazdy s tebou diskutuje
radost čítať
Od kedy som to pisal, videl som ta znova 4x pisat zase o plakani 
A pod prispevkom zase ziadne odpovede 
To musi byt blbe, ked ta takto vsetci ignoruju… ale kto by chcel debatu s tebou na detskej urovni… a este negramotny
bye 
Este ze ma tu sledujes ty ozdoba tohto fora
a co tvoj Lui?stale si zalubeny?mas mokre sny?
Ked budem obhajovat Strolla budem zalubeny do neho ? Dietatko 
Ale ty obhajujes Luiho trulko.
Ja za to nemozem ze je suchtak a nic nejazdi.aj teraz ho Max vyškolil ako male decko