Davide jasne ze vydelal.
Predbehol Mercedes, vylepsil si poziciu.
Pokial by mal zaujem hrat podla pravidiel a ist do zakruty, nevyjst mimo trat, Russell by ho bol po prvej zakrute pred nim.
Opakujem velmi dobre vedel co robi, ze vzadu je travnik a ze to tam moze poslat.
Predbehol Russella s porusenim tratovych limitov.
George sa rozculoval spravne.
Davidko, tu s tebou konci diskusia. Si zaslepeny.
Fanatik Helmutko píše o tom, že je někdo zaslepený 
Pozeral.
Zostal Max na trati, presiel cez zakrutu ako mal ?
Alebo opustil trat a porusil tratove limty ?
Porusil tratove limity, ale predbiehaci manever na Russella bol dokonceny velmi daaavno pred zakrutou, a teda opustenim trate nic na Russella neziskal.
Porusenim tratovych limitov sa dostal pred Lewisa a tomu poziciu vratil.
Nová doba, když jezdec pojede kotel, “předjede” soupeře co brzdí do zatáčky, tím, že on sám brzdit nebude a střihne si zatáčku, tak je to cajk a může si ji nechat, protože to dokončil před zatáčkou
Takze Russell brzdil do zatacky asi o 200-300 metrov skor ako vsetci ostatni. To je babrak. 
To je divný, že jezdci brzdí do zatáčky, jen Max to pouští, čím to bude
Môj koment je o tom, že nepoznáš pravidlá.
Komisári nezlyhali
Tvojou rečou 10x ti tu píšeme že Max - Geroge bolo podľa pravidiel. Max bol v T1 pred Gerogom, tak podľa súčasných pravidiel je v poriadku, ak zostal pred Georgom. Môžeš tu na to nadávať a vyplakávať donekonečna, ale nič sa nezmení na tom že to bolo podľa pravidiel. To je súčasná situácia a tak sa to posudzuje. To je plnohodnotný príspevok do diskusie a tak to je. To hovoria pravidlá. Nie je o čom viac diskutovať. Bodka. Ak sa ti uz toho chce grcať, tak to zober do vlastných rúk a zmeň to. Ak nedokážeš zniesť, že neposlali Maxa za Georga na základe tvojho výmyslu, to je už len tvoja vec.
Veru je divne, ze vidis Russella brzdit v strede rovinky, kde este vsetci ostatni idu naplno.
Komisári rozhodli tak tu uz nevyplakavajte donekonecna 
Mam pochybnosti o tvojej pricetnosti. Tu nejde o to, že by bol siroky či podobne fantasmagorie, keď jeho podlaha rátala počet obrubnikovych kociek a ľavé predné koleso mal skoro kompletne vo vzduchu. Ten sa tam snažil zubami nechtami nerozflakat a ty tu splietas jak v teplotach…
hovori honzi, ktory tu nonstop postuje gaylonso fan art.
A mi povedz, ze ako by vytocil do lava ked isiel poza bielu ciaru v 90stupnovom uhle voci zakrute ? AJ keby ho obrubnik nevyhodil, aj tak nemal sancu vyhnut sa kolizii. To bola jedina moznost, ako Hamiltona obrat o body.
Hamilton mal vtedy na 1miesto a Verstapena tusim dobiehali vtedy pomale Mclareny. A dostal trest 10miest na dalsej VC, ked sa pred zavodom vedelo, ze bude menit motor.
Zaslepeny som ja, ci ty ? Lebo taketo veci podla mna nie su normalne. Tak ako v Rakusku minuly rok, ked siel Norris vonkajskom Verstapen do neho zahol, po sposobeni kolizie bolo este vidno ako Norrisa umyselne zablokoval ked sa vracali na trat. Ved Verstapen do kazdeho nabura ked ho predbiehaju, alebo na poslednu chvilu zatvori ci vytlaci a toto robi od kedy je v F1 a stale sa mu to prepecie. A o tych manevroch ked vletel do vnutrajska a vytlacil ci dokonca sposobil kontakt so superom ani nepocitam… A vsetko v poriadku. Stacilo povedat ze nedobrzdil
A bez trestu.
Ale ja som nikde nepisal, ze mal fat poziciu Russellovi. Ja viem velmi dobre ze musi vratit iba pozicie ktore ziskal v danom boji, nie co keby ak…
Ja len psiem, ze Verstapen to urobil umyselne, bojoval s ferrari a ocitol sa na vonkajsku a vedel ze ak tu zakrutu prejde tak ako sa ma prepadne sa aj za mercedes. Preto to strihol.
Ja tu pisem o umysle, nie o tom ze by mal vratit pozicu Russellovi. Ale z Russ pohladu je to naozaj nefer, ak bol najprv za Ver ten si skratil usiel a potom bol za lec ktory si to tiez po suboji s Ham skratil a usiel Russellovi. AK by tam boli steny, Russell by sa dostal pred Ver aj pred Lec.
Mne je Russell ukradnuty. Neviem naco psies takto ■■■■■, ked ja tu nelobujem za vratenie pozicie. Ja tu len pisem, ze Ver to urobil umyselne, lebo suboj s ferrari uz bol skonceny a prisiel by o dalsie. Tak isto to spravil Leclerc. Obaja bez trestu. Verstapen pozicie vratil ferrari, ale stale sa mu to vyplatilo lebo sa ochranil pred medakmi. Leclerc prehral suboj s Hamiltonom a skratenim sa tak isto vyhol predbehnutiu mercedesom. Leclerc mal tiez vratit poziciu ako Ver.
A to je koho chyba, ze isiel mimo trat ? Ak mal Leclerc nos pred nim, mal pravo aj na zakrutu. Preco sa nezaradil ? No lebo by prisiel o pozicie a vedel ze ak sa Lec zlakne vtlaci sa vedla neho, ak sa neuhne strihne si to rovno. Tak ci tak win.
floor is lava…
Dalsi v poradi, co ho argumenty utali. Sadni si vedla Josa a dalsich vam podobnym.
tazko sa nieco riesi ked sa nevies vyjadrovat.