Russell je spokojný, no pozorne sleduje Red Bull: Očividne odviedli dobrú prácu | Magazín F1 - F1online.sk

Favoritom novej sezóny Formuly 1 je Mercedes. V rámci prvého dňa sme nevideli nič, čo by malo otriasť týmito papierovými predpokladmi. George Russell má preto dôvod na úsmev, ale predsa len ukazuje na prekvapivo silných súperov, najmä červených býkov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225096/russell-je-spokojny-no-pozorne-sleduje-red-bull-ocividne-odviedli-dobru-pracu

Myslite ze Red Bull bude bojovat o titul?

to zatial nikto nevie, ale mna zaujima, ze kde je ten Nostradamus, ktory prorokoval, ze RBPT ani nevyjde z garaze.

3 Likes

Nejspíš v Barceloně, má mikinu RedBull a takové dlouhé šedivé kudrnaté vlasy.

2 Likes

@PUFF @helmutko Jak jste mu na to mohli skocit panove, vzdyt je to prolhany Red Bull navic v F1 se hraje na opaky.

To je ten francouzský přízvuk. Vždycky mu podlehnu.

1 Like

Tim jsem nechtel rict ze bys mel hned rano letet a vsadit si na titul Red Bullu, jeste u toho kopnout dve plechovky :bowing_man:

Upřímně o tom přemýšlím. Auto vypadá dobře, motor drží, a mají Verstappena.
Asi tam ne ně Emu Destinnovou pošlu.

To bych ti neradil, ale nenapada me jak bych ti to mohl zakazat, jak ti v tom zabranit.

Tak evidentní je, že motor RBPT funguje a vyloženě katastrofické scénáře se tedy spíš nenaplní. Zrovna tak vypadá slušně pohon Mercedes, což se čekalo. Na hodnocení časů je ještě brzy, změn bude určitě ještě hodně.
Trochu zklamání je pro mne Audi - i při všem očekávaném mlžení mi 7 sekund odstup přijde docela hodně. Uvidíme další dny…

Bodaj by! George vs Max by bolo epické, keby sa do toho priplietol ešte Šárl(!), máme zarobené na legendárnu sezónu. :slight_smile:

1 Like